TARTALÉKOSAN IS SZÉP HELYTÁLLÁS A CÍMVÉDŐ ELLEN

Futsalcsapatunk sokáig vezetett a címvédő Berettyóújfalu ellen, végül 2-1-re kikapott.

A szezon előtt talán senki sem azzal számolt, hogy majd a Berettyóújfalu ellen szerzünk pontokat, de miután egy rosszul sikerült idényrajton voltunk túl, ráadásul Bognár Bence, Fekete Róbert, Öreglaki Norbert és Rábold Richárd személyében egy sornyi, meghatározó játékosunk hiányzott, különösen nehéz mérkőzés várt ránk.

Ennek ellenére a negyedik percben Büki Baltazár szabadrúgásgóljával vezetést szereztünk, és egészen a 18. percig tartottuk is az előnyünket, amikor Diece egy szerencsés találattal kiegyenlített. Külön érdekessége volt a találkozónak, hogy játékosunk, Horváth Szabolcs az ikertestvére, Norbert ellen lépett pályára.

Az 1-1-es szünetet követően továbbra is szépen tartottuk magunkat, sőt, az egész mérkőzésen egyenlő partnerei voltunk a címvédőnek. A 27. percben Rafael bombagóljával azonban megszerezte a vezetést a vendégcsapat.

Az utolsó percekre átálltunk az öt a négyre, és remekül játszottuk a kapus nélküli futsalt, háromszor is közel jártunk a gólhoz, a legközelebb akkor, amikor Horváth lövését hatalmas bravúrral védte Mezei Dávid.

A pontszerzés így sajnos nem jött össze, de nagyon szépen helytálltunk. Csapatunkra most kéthetes szünet vár, majd a Nyírgyulajjal játszunk nagyon fontos mérkőzést.

FÉRFI FUTSAL NB I, 7. FORDULÓ
FTC-FIHSER KLÍMA – MVFC-BERETTYÓÚJFALU 1-2 (1-1)
FTC: 
Tóth – Gellérfi, Horváth, Sámson, Büki – Nyerges (k), Cseri, Érsek, Hosszú, Fülöp, Milavecz. Megbízott vezetőedző: Machalek Attila
Gól: 
Büki (9.), ill. Diece (18.), Rafael (27.)

Share: