RÁBOLD DÖNTÖTT, MEGVAN AZ ELSŐ SIKER!

Futsalcsapatunk egy végletekig kiélezett meccsen 1-0-ra nyert a Nyírgyulaj ellen.

A két csapat tavaly még a dobogóért küzdött, most azonban csupán egy-egy ponttal állt nyolc fordulót követően. A mieinknél vissza tudott térni Rábold Richárd, és Bognár Bence is le tudott már ülni a padra – igaz, játszani nem tudott, ahogy Fülöp Viktor, Horváth Szabolcs és Fekete Róbert sem.

Nagyon kiélezett találkozó volt, amelyben az első félidőben nem született gól! Kapunkat ezúttal Nyerges András védte, a 18 éves játékosnak ez volt az első, kezdőként lejátszott élvonelbeli találkozója.

Az első játékrész gólcsendje után a másodikban csupán 10 másodpercet kellett várni az első találatra, Rábold, aki már az első félidőben is a legközelebb volt a gólhoz, nagy erővel, ballal bombázott a kapuba (1-0).

A Nyírgyulaj szinte végig öt a négyben támadt, amit ezúttal remekül védekeztünk ki. Hatalmas dicséret jár Nyergesnek, aki bravúrt bravúrra halmozott, és kapott gól nélkül hozta le első végigjátszott NB I-es találkozóját!

Ezzel megvan az első sikerünk a szezonban, és pontszámban beértük az Újpestet.

FÉRFI FUTSAL NB I, 9. FORDULÓ
FTC-FISHER KLÍMA – NYÍRGYULAJ KSE 1-0 (0-0)
FTC: 
Nyerges – Gellérfi, Sámson, Büki, Érsek – Tóth (k), Rábold, Öreglaki, Fekete, Cseri, Hosszú, Fülöp, Bognár, Milavecz. Megbízott vezetőedző: Machalek Attila
Gól: Rábold (21.)

Share: