PONT NÉLKÜL MARADTUNK, DE ÍGY IS ELÉRTÜK A CÉLUNKAT

Futsalcsapatunk nem tudott pontot szerezni Nyírgyulajban, de utólag kiderült, tét nélküli meccsen.
Az alapszakasz utolsó mérkőzésén Nyírgyulajba látogattunk, csapatkapitányunk és első számú kapusunk, Tóth Gyula sérülés miatt nem tudott leutazni, így Reveland Zoltán debütált a csapatunkban.

Sajnos nagyon rosszul kezdtük a meccset, ellenfelünk két új brazil igazolása lőtte az első két gólt. Luigi már az első percben eredményes volt, aztán többnyire mi támadtunk, de Matheus is talált egy gólt. Ráadásul kisbüntetőt is hibáztunk, ám a szünet előtt Rábold Richárd duplájával így is ki tudtunk egyenlíteni.

A második félidő is rosszul indult, Nagy Bence és Valerij Vlasovych lőtt gyors gólt. Erre még Fekete Róbert válaszolni tudott, de Csoma Alpár és Szabó Ádám találatával ismét elment kettővel ellenfelünk. Fekete újabb találatával megint közelebb kerültünk, de Luigi és Rafinha ismét eredményes tudott lenni, így végül 8-4-re a Nyírgyulaj nyert.

A találkozónak azonban már nem volt tétje a számunkra, mert eközben Dunaújvárosban a Dunaferr 5-2-re legyőzte az Aramist, így az alsóházi rájátszás első helyéről várhatjuk a folytatást, és a lehető legtöbb, 6 pontot viszünk magunkkal. Egy hét múlva ismét Nyírgyulajba utazunk, az már egy fontosabb találkozó lesz.

FÉRFI FUTSAL NB I, 18. FORDULÓ
NYÍRGYULAJ KSE – FTC-FISHER KLÍMA 8-4 (2-2)
FTC: Reveland – Horváth, Öreglaki, Fekete, Hosszú – Nyerges (k), Gellérfi, Németh, Sámson, Rábold, Büki, Panyi, Bognár, Östör. Vezetőedző: Machalek Attila
Gól: Luigi (2), Matheus (2), Nagy B., Vlasovych, Csoma, Szabó, ill. Rábold (2), Fekete (2)

Share: