ŐRÜLT, TIZENKÉTGÓLOS MECCSEN JÁTSZOTTUNK DÖNTETLENT!

Futsalcsapatunk 6-6-os döntetlent játszott Veszprémben, így még nincs meg a felsőház.
Két ok miatt is különleges volt a Veszprém elleni mérkőzésünk. Egyrészt Madarász János, akinek az irányításával remekel a Fradi, először irányította csapatát korábbi együttese ellen, másrészt tudtuk, hogy egy győzelemmel bebiztosíthatjuk a felsőházas szereplésünket, sőt, a negyedik helyre is felléphettünk.

Rosszul kezdtük a mérkőzést, az ötödik percben egy rossz passzt követően Tatai József lőtt a kapunkba. Nem tartott azonban sokáig a hazai előny, Rábold Richárd ugyanis elképesztően éles szögből lőtt hatalmas gólt a léc alá (1-1).

Három perc elteltével ismét Tatai volt eredményes, majd az új brazil játékos, Raimundo Nonato Da is betalált (3-1). A 13. percben jött a válasz, Bognár Bence okos góljával szépítettünk, ám Tatai hamar ismét betalált, így már mesterhármasnál járt, de nem engedtük el ellenfelünket, Bognár remek gólt szerzett (4-3).

A második félidőben kiválóan kezdtünk: kilenc (!) másodperc telt el a játékrészből, amikor Hosszú Ádám próbált centerezni, majd Tatai számunkra szerencsésen kapott a labdába, amely így a hálóban kötött ki (4-4). Öt és fél perccel később ismét mi kerültünk nagy helyzetbe, Fekete Róbert a kapufát találta el, azonban a labda Klcsó hátáról a gólvonal mögé csusszant, így először vezettünk a mérkőzésen (4-5)!

A 28. percben Cseri Gergő öngóljával egyenlített a hazai csapat, de két perccel később újra hozzánk került az előny: Hosszú lőtte be erővel a labdát középre, ahol újfent egy veszprémi játékost talált meg átadásával, méghozzá Bognár Pétert, aki a saját kapujába fejelt (5-6).

A mérkőzés vége felé a Veszprém már öt mezőnyjátékossal próbálkozott, és a 39. percben ziccerig is jutottak, melynek végén Boromisza bepofozta a labdát az üres kapuba (6-6).

Ezzel a döntetlennel egyelőre sajnos nem biztosítottuk be, hogy ott legyünk a felsőházban. Az utolsó alapszakasz mérkőzésünkre pénteken 20.00-tól kerül sor, a Nyírgyulajt fogadjuk az Elek Gyula Arénában, ahol ismét az első ötbe való bejutásért küzdünk.

FÉRFI FUTSAL NB I, ALAPSZAKASZ, 17. FORDULÓ
FUTSAL VESZPRÉM–FTC-FISHER KLÍMA 6-6 (4-3)
VESZPRÉM: Klcsó – Tatai, Márkus, Boromisza D., Raimundo – Spandler (k), Miklós, Tar, Gyurcsányi, Milosavljevic, Papp Zs., Bognár P., Bencsik Á., Bencsik R. Vezetőedző: Frank Tamás
FTC: Tóth Gy. – Öreglaki, Fekete, Cseri, Hosszú – Bajusz (k), Gellérfi, Fehér, Rábold, Büki, Fülöp, Bognár B., Óhidi. Vezetőedző: Madarász János
Gól: Tatai (5., 9., 15.), Raimundo (11.), Cseri (öngól 32.), Boromisza (39.), ill. Rábold (6.), Bognár B. (13., 15.), Tatai (öngól 21.), Fekete (28.), Bognár P. (öngól 30.)

Share: