NAGYON SZÉP SIKER, GYŐZELEM VESZPRÉMBEN!

Futsalcsapatunk bravúros győzelmet aratott a Veszprém otthonában! 

Újabb nehéz idegenbeli találkozó várt ránk, a szezon egyik legjobban teljesítő, harmadik helyen álló csapatához, a Veszprémhez látogattunk. A kupamérkőzéssel ellentétben már rendelkezésre állt Rábold Richárd is, így közel teljes kerettel vághattunk neki a találkozónak.

Melynek az ötödik percében sajnos hátrányba kerültünk, Fridrich Dávid talált be a kapunkba. Kiélezett párharc volt, eleinte egyik csapat sem kockáztatott túl sokat, majd a félidő végére a hazaiak átálltak öt a négyre, de nem született újabb gól.

A második játékrész elején egy gyönyörű Hosszú Ádám-csel után kerültünk helyzetbe, de kivédekezte a Veszprém, ám a 22. percben egy szabadrúgás-variáció végén házi gólkirályunk Büki Baltazár egyenlített (1-1).

Három perccel később újabb szép támadást vezettünk, Bognár Bence lövését még védte Sásdi Bálint, ám a kipattanót Hosszú közelről a kapuba vágta, a következő támadásból azonban a Veszprém egyenlített Pál Patrik révén (2-2).

Nem estünk vissza ettől, és egy szép kontra végén Büki és Hosszú összjátékát követően végül Tatai Józsefről pattant a kapuba a labda (2-3, öngól). Nagyon nyomott a Veszprém, de jól védekeztünk, sőt, a 34. percben Bognár Bence remek gólt lőtt (2-4).

Az utolsó percekre átállt öt a négyre a Veszprém, de remekül védekeztünk, amikor pedig kellett, akkor nagyokat védett Tóth Gyula, aki egy üreskapus helyzetnél még a gólhoz is közel járt!

Az utolsó másodpercekben Boromisza Dániel szépített, de ez nem változtatott már a lényegen, 4-3-ra nyertünk, nagyon szép győzelmet arattunk!

FÉRFI FUTSAL NB I, 12. FORDULÓ
VESZPRÉM – FTC-FISHER KLÍMA 3-4 (1-0)
FTC: Tóth – Horváth, Sámson, Büki, Cseri – Nyerges (k), Gellérfi, Rábold, Öreglaki, Érsek, Hosszú, Fülöp, Bognár, Milavecz.
Gól: Fridrich (5.), Pál (25.), Boromisza (40.), ill. Büki (22.), Hosszú (25.), Tatai (29. – öngól), Bognár (34.)

Share: