NAGYON SIMA GYŐZELEMMEL INDÍTOTTUK 2021-ET

Futsalcsapatunk 7-3-as sikert ért el a Dunaújváros ellen.

Bár az ősszel hazai pályán a Dunaújváros legyőzött minket, azóta a mostani vendégek kerete alaposan átalakult, a főszponzor távozása miatt gyakorlatilag csak fiatalokkal folytatta az NB I-et.

Ennek ismeretében sima mérkőzés várt ránk, ám a negyedik percben Németh László megvillant, és megszerezte a vezetést a vendégeknek. Egy perccel később jött a válasz Fekete Róberttől (1-1), de még utána is sokáig döcögött a gépezet, nehezen tudtunk felpörögni a kapuja elé visszaálló ellenfelünkkel szemben.

Egészen a 16. percig kellett várnunk a vezető gólra, akkor Horváth Szabolcs talált be, és megszerezte a vezetést (2-1). Két perccel később Sámson Zoltán egy gyönyörű csel után ballal hatalmas gólt lőtt, megszerezve ezzel első NB I-es találatát Fradi-mezben (3-1).

A szünet előtt Fekete ismét betalált (4-1), majd a második félidőben még két gólt lőtt (6-1), így az utolsó percekre már kevés izgalom maradt…

…volna, ha nem álltunk volna át az öt a négyre, amiből Rábold Richárd növelte az előnyünket, de sajnos két alkalommal elvesztettük a labdát, előbb Cseresnyés Alex, majd Garda Bálint lőtt az üresen maradt kapuba.

Sikerünk azonban nem forgott veszélyben, így magabiztos, 7-3-as győzelemmel indítottuk 2021-et.

FÉRFI FUTSAL NB I, 15. FORDULÓ
FTC-FISHER KLÍMA – DUNAÚJVÁROS 7-3 (4-1)
FTC: Nyerges – Horváth, Öreglaki, Fekete, Hosszú – Tóth (k), Gellérfi, Sámson, Rábold, Büki, Cseri, Érsek, Bognár, Milavecz
Gól: Fekete (4), Horváth, Sámson, Rábold

Share: