NAGY KÜLÖNBSÉGŰ GYŐZELEMMEL ZÁRTUK 2020-AT!

Futsalcsapatunk az év utolsó bajnokiján 8-3-ra legyőzte hazai pályán az Aramist!

Bár az elmúlt egy hónapban összesen két meccset játszottunk, azokon már szereztünk négy pontot, így jó előjelekkel várhattuk az Aramis elleni összecsapást. Amelyre felépült Fekete Róbert, így csak Érsek Róbert hiányzott – eltiltás miatt.

Mi irányítottuk a találkozót, de sokáig nem esett gól, csak a 13. percben, amikor Bognár Bence egy megpattanó lövéssel megszerezte a vezetést (1-0). Két perccel később Sáhó Kristóf maradt üresen, és egyenlíteni tudott (1-1).

Újabb három perc elteltével Hosszú Ádám és Büki Baltazár parádés összejátéka után előbbi volt eredményes (2-1), ráadásul a félidő végén még összejött az Aramis hatodik faultja is, így Hosszú újabb találatot szerzett (3-1).

Parádésan kezdtük a második félidőt, Hosszú húzott el a bal oldalon, és keresztbe lőtte a labdát, amit Rábold Richárd vágott a kapuba (4-1). Ezzel gyakorlatilag eldőlt a találkozó, de aztán még tovább tudtuk növelni az előnyünket. Juhász Donát öngólt vétett (5-1), majd egy újabb remek Büki-Bognár összjátékot követően utóbbi talált be (6-1).

A 35. percben korábbi játékosunk, Jenei Krisztián szépített (6-2), de egy perccel később újra Büki volt az előkészítő, Ráboldnak adott remek labdát, aki ismét eredményes volt (7-2). A második félidőben is hatot faultolt az Aramis, ezúttal Fekete Róbert vágta a kapuba a labdát (8-2).

A végén Jenei még újabb találatot szerzett, de így is magabiztos, 8-3-as sikerrel zártuk 2020-at!

Share: