KIHARCOLT, SZÉP GYŐZELEM A DEAC ELLEN!

Futsalcsapatunk egy végletekig kiélezett mérkőzésen 5-4-re legyőzte a DEAC-ot.
A DEAC elleni mérkőzés tétje az volt, hogy megmaradhat-e még az esélyünk a felsőházra, ehhez mindenképpen nyernünk kellett. Elképesztő harci vággyal és koncentrációval vetették bele a mérkőzésbe magukat a mieink, nagyszerűen védekeztünk.

A 7. percben pedig a támadójáték is megvillant, Hosszú Ádám és Horváth Szabolcs vihette kettő az egyben a vendégek kapujára a labdát, Horváth pedig nem hibázott (1-0). A DEAC nyomása nőtt, de így is ki tudtunk alakítani helyzeteket, amikor hozzánk került a labda.

A 15. percben egy gyönyörű támadást vezettünk, Büki Baltazár parádésan tartotta meg a labdát, majd Bognár Bence mutatott be extra megoldást, amikor kapura sarkazott, első próbálkozása még kijött Krajcsi Bencéről, a második azonban már a kapuban kötött ki (2-0).

Ellenfelünk a negyedik nagy helyzetét már kihasználta, Berecz Rafael lőtt a kapuba, de a szünet előtti utolsó másodpercekben visszatettük a kétgólos különbséget, Rábold Richárd bombája olyan erős volt, hogy a blokkolni igyekvő védőjátékos, és a kapus sem tudta megállítani (3-1).

A második félidő elején Thiago Alves révén közelebb jött a DEAC, majd a 30. percben Érsek Róbertről a mi kapunkba pattant a labda (3-3). Nehéz időszakot éltünk meg ekkor, nagyon nyomtak a vendégek, de a 32. percben Bognár újabb találatával ismét vezettünk (4-3).

Négy perccel később ismét ki tudtunk jönni a nagy nyomásból és Öreglaki Norbert révén újra kettővel vezettünk (5-3). A végére a DEAC átállt az öt a négyre, és két perccel a vége előtt Szentes-Bíró Tamás betalált (5-4), így nehéz pillanatok vártak ránk az utolsó pillanatokban, de nagyszerű védekezéssel kihúztuk, és újabb három pontot szereztünk!

Ezzel a győzelemmel együtt az elmúlt öt meccsen összesen már 15 pontot gyűjtöttünk, és még megtartottuk a matematikai esélyt a felsőházra.

FÉRFI FUTSAL NB I, 11. FORDULÓ, HALASZTOTT MÉRKŐZÉS
FTC-FISHER KLÍMA – DEAC 5-4 (3-1)
FTC: Tóth – Horváth, Öreglaki, Fekete, Hosszú – Nyerges (k), Gellérfi, Rábold, Büki, Érsek, Bognár, Milavecz. Megbízott vezetőedző: Machalek Attila
Gólszerzők: Horváth, Bognár (2), Rábold, Öreglaki, ill. Berecz, Thiago, Érsek (öngól), Szentes-Bíró

Share: