HAT MECCSE VERETLENÜL, DÖNTETLEN A KECSKEMÉT ELLEN

Futsalcsapatunk folytatta veretlenségi szériáját, de már biztosan nem lehet felsőházas.

Remek formában lévő csapatunk (az előző öt meccsen négy győzelem és egy döntetlen a mérlegünk) ezt a találkozót is kiválóan kezdte, Öreglaki Norbert révén már a második percben előnybe kerültünk (1-0).

Két perccel később sajnos egy peches szituációt követően Bozidar Simic egyenlített (1-1). A félidő végéig mindkét oldalon csattant egy-egy kapufa, míg nálunk Németh Péter debütált Fradi-mezben, gól azonban nem született.

A második játékrész elején is betaláltunk, megint Öreglaki villant, két szép csel után középre lőtt, Horváth Szabolcs pedig visszaszerezte az előnyt (2-1). Erre a félidőre is jutott egy debütálás, Östör Martin is először lépett pályára az FTC-ben.

Nem tudtuk azonban sajnos megtartani az előnyt, négy perccel a vége előtt Aleksandar Gavrilovic egyenlített. A 2-2-es végeredménnyel eldőlt, hogy már matematikai esélyünk sincs a felsőházra, de tovább nyúlt a veretlenségi szériánk, amely immár hat meccset számol.

FÉRFI FUTSAL NB I, 17. FORDULÓ
FTC-FISHER KLÍMA – KECSKEMÉT 2-2 (1-1)
FTC: Tóth – Horváth, Öreglaki, Fekete, Hosszú – Nyerges (k), Gellérfi, Németh, Sámson, Rábold, Büki, Panyi, Bognár, Östör. Vezetőedző: Machalek Attila
Gól: Öreglaki, Horváth, ill. Ristic, Gavrilovic

Share: