ELKÉPESZTŐ KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT ÚJABB IKSZES DERBI

Nem állt mellettünk a szerencse – 3-0-ról egyenlített az Újpest.
A lehető legrosszabb pillanatban jött a derbi a számunkra, hiszen kulcsjátékosaink sora hiányzott: Büki Baltazár, Bognár Bence és Fekete Róbert is eltiltott volt, míg Horváth Szabolcs megsérült, ám jó hír volt a szakmai stáb számára, hogy Horváth végül tudta vállalni a játékot.

Ennek megfelelően nem mi voltunk a találkozó esélyesei, és az Újpest kezdte jobban a mérkőzést, korábbi játékosunk, Horváth Benedek lövését hatalmas bravúrral védte Tóth Gyula.

Ezt követően hatalmasat húzott a szakmai stáb, öt a négyben támadtunk, és nemcsak a labdát tudtuk tartani belőle, hanem Hosszú Ádám és Öreglaki Norbert találatával kétgólos előnnyel mehettünk szünetre.

A második félidőt is remekül kezdtük, egy szögletet követően Horváth Szabolcs lőtt kapásból nagy gólt, így hárommal elmentünk. Ezt követően az Újpest állt át a kapus nélküli játékra, és nem tudta feltörni a védekezésünket.

Horváth Benedek azonban kétszer megvillant az alapvonalon, és előbb Öreglaki Norbertről, majd Németh Péterről pattant a mi kapunkba a labda… Hihetetlen peches gól volt mindkettő.

A vesszőfutásunk azonban itt nem ért véget, a 38. percben egy érthetetlen játékvezetői ítéletet követően az Újpest kapta meg a labdát, és a támadásból Fekete Olivér révén kiegyenlített.

Így a harmadik derbi is döntetlennel ért véget ebben a szezonban, de ez az iksz így is nekünk értékesebb, mert ezzel visszaelőztük a Nyírgyulajt, pontszámban beértük az Aramist, és maradt a négypontos előnyünk az Újpest előtt.

FÉRFI FUTSAL NB I, ALSÓHÁZ, 2. FORDULÓ
FTC-FISHER KLÍMA – ÚJPEST 3-3 (2-0)
FTC: Tóth Gy. – Németh, Sámson, Öreglaki, Hosszú – Nyerges (k), Gellérfi, Horváth Sz., Rábold, Cseri, Panyi, Östör. Vezetőedző: Machalek Attila
Gól: Hosszú, Öreglaki, Horváth Sz., ill. Öreglaki (öngól), Horváth B., Fekete O.

Share: