EGYÜTTMŰKÖDÉS A BIOTECH USA-VAL

Futsalcsapatunk együttműködési megállapodást kötött a BioTech USA-val.

A hazai étrendkiegészítő piacvezetője, a BioTech USA az együttműködés keretében szakmai támogatást nyújt táplálkozás- és táplálék-kiegészítés területén futsalcsapatunk játékosainak.

– Két nagy, sokak által méltán kedvelt brand kötött megállapodást. Folyamatosan igyekszünk a lehető legprofibb körülményeket teremteni sportolóink számára, ennek egyik nélkülözhetetlen alappillére a tudatos, sportspecifikus táplálkozás és az ehhez szorosan kapcsolódó táplálék-kiegészítők köre, amelyben ezentúl egy profi csapat segíti futsalosainkat. A feladathoz természetesen fel kell nőnünk és mostantól már nemcsak szurkolóink elvárásainak kell megfelelnünk, hanem a BioTech USA szakembereinek is, hogy méltóak és érdemesek vagyunk a szakmai és egyéb támogatásaikra. Meggyőződésem, hogy nem okozunk csalódást – mondta Németh Péter, futsalszakosztályunk vezetője.

– Meggyőző volt számunkra az a profizmus, amit a Fradi futsalcsapatánál tapasztaltunk, nagyon tetszik az a tudatos építkezés, ahogy a vezetés menedzseli a játékosokat és törekszik a lehető legjobb körülmények megteremtésére. Az is szerepet játszott az együttműködés aláírásában, hogy a Fradinál nem elégednek meg az eddig elért eredményekkel, mindig többre és jobbra vágynak, csakúgy, ahogy mi is a Biotech USA-nál. Ezzel egy újabb sportág felé nyitottunk, hiszem és vallom, hogy ezzel a megállapodással ismét sok olyan ember figyelmét sikerül felhívnunk az egészséges életmódra és a tudatos táplálkozásra, akik eddig nem tulajdonítottak ennek nagyobb jelentőséget – mondta a megállapodást követően Beszkovszki Helga, a BioTech USA területi vezetője.

Futsalcsapatunk pénteken a listavezető és címvédő Berettyóújfalu ellen kezdi meg a felsőházi rájátszást 20:30-tól az Elek Gyula Arénában.

Share: