BRAVÚROS EREDMÉNY A CÍMVÉDŐ OTTHONÁBAN!

Futsalcsapatunk háromgólos hátrányból állt fel az MVFC Berettyóújfalu ellen.
A válogatottban pályára lépő Horváth Szabolcs nélkül álltunk fel a címvédő MVFC Berettyóújfalu otthonában, amelyet már az ősszel is megszorongattunk, akkor 2-1-re nyert ellenfelünk az Elek Gyula Arénában. Ezúttal jobban kezdett az MVFC, a 3. percben Diece góljával előnybe került.

A 16. percben a fehéroroszoknak parádés gólt lövő Rábl János a mieink kapuját is bevette, így megduplázta az előnyét a Berettyóújfalu. A szünet előtt átálltunk az öt a négyre, de az akkor még nem hozott eredményt.

A 29. percben Rafinha tovább növelte a hazaiak előnyét, aztán viszont mi is megszereztük első gólunkat, Bognár Bence volt eredményes. Már csak három perc volt hátra, és továbbra is próbálkoztunk az öt a néggyel, amivel még eggyel közelebb tudtunk férkőzni, Büki Baltazár révén.

Már az utolsó percbe is beléptünk, tovább támadtunk kapus nélkül, és meg is lett az eredménye: egy középre lőtt labda Ráblről a Berettyóújfalu kapujába pattant, így tehát háromgólos hátrányból álltunk fel, és hoztunk el egy pontot az MVFC otthonából.

Tovább nőtt tehát a veretlenségi szériánk, amely immár hét mérkőzést számlál! Az alapszakaszt Nyírgyulajban fejezzük be, ahol a rájátszást is kezdjük majd.

FÉRFI FUTSAL NB I, 16. FORDULÓ, PÓTOLT MECCS
MVFC BERETTYÓÚJFALU – FTC-FISHER KLÍMA 3-3 (2-0)

FTC: Tóth – Sámson, Rábold, Büki, Bognár – Nyerges (k), Gellérfi, Németh, Öreglaki, Fekete, Panyi, Östör
Gól: Diece, Rábl, Rafinha, ill. Bognár, Büki, Rábl (öngól)

Share: