114-SZERES VÁLOGATOTT JÁTÉKOSSAL ERŐSÍTETTÜNK!

Bár még nincs átigazolási időszak, így is jó hírről számolhatunk be: Németh Péter aláírt futsalcsapatunkhoz!

Futsalcsapatunk új igazolással erősítette meg csapatát, januártól csatlakozik a keretünkhöz Németh Péter a Dunaferrtől. A rutinos játékos nagy erősítés együttesünk számára, hiszen 114-szeres válogatott futsalos, valamint több, mint 400 NB I-es meccse van, így jelentős tapasztalattal a háta mögött segítheti együttesünket.

Németh a Rubeolánál kezdett el futsalozni, majd volt a Cső-Montage, az Aramis és a Veszprém játékosa, 2016 óta pedig a Dunaferrnél volt, így mostani csapatunkból többek között Fekete Róberttel, Hosszú Ádámmal és Öreglaki Norberttel is együtt játszott, valamint a nemzeti csapatban is többekkel.

– Bár korábban már tárgyaltunk a közös jövőről, mégis most hozta így az élet, hogy a Fradiban folytathatom. Megtiszteltés, hogy lehetőséget kapok, és szeretném mind a pályán, mind a szakmai munkában segíteni a csapatot. Meggyőződésem, hogy a bajnoki tabella jelenlegi állása nem tükrözi hűen, a bennünk rejlő potenciált. Azon dolgozunk, hogy a bajnokság hátra lévő mérkőzésein ezt bebizonyítsuk. Mindenkit ismerek itt, sok barátom lesz újra csapattársam, ez is extra motivációt ad. Örülök, hogy itt lehetek! – mondta Németh Péter az aláírást követően.

Új játékosunk a szintén NB I-es Dunaferrtől érkezik hozzánk, így majd csak január 15. után léphet pályára zöld-fehér mezben.

A mai nap folyamán még egy igazolást jelenthetünk be, figyeljék a fradi.hu-t!

Share: