Visszajöttünk, de így is kétgólos a hátrányunk

  • 2018-06-11
  • Kántor Barnabás
  • Top hírek
  • 0
  • 853 Views

Kétgólos hátrányba kerültünk Csömörön, az osztályozón 5–3-as sikert aratott a Rubeola ellenünk a pénteki visszavágó előtt. Az első félidőben 4–1-re vezettek a hazaiak, a második játékrész már jobb volt, erre építkezhetünk a következő találkozó előtt. 

FÉRFI FUTSAL NB I, OSZTÁLYOZÓ
RUBEOLA FC CSÖMÖR–FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA 5–3 (4–1)
Csömöri Sportcsarnok, 
500 néző. V: Szilágyi N., Takács I., Varga S.
CSÖMÖR: Varsányi Á. – Nehéz, Érsek, Varsányi B., Méhes – Nagy Z. (k), Tősér, Viz, Maruzsi, Beke, Krizsán, Jenei O., Várkonyi, Husz. Szakmai igazgató: Takó Csaba
FTC: Tóth Gy. – Safar, Birinyi, Andorka, Vattamány – Vámosi (k), Komáromi, Szabó Zs., Horváth B., Jenei K., Dénes, Keresztury, Bencze. Játékos-edző: Safar Tony
G: Tősér (5.), Érsek (15.), Nehéz (16., 29.), Jenei O. (20.), ill. Keresztury (15.), Safar (25.), Birinyi (28.)

A két csapat a kupában már találkozott egymással, akkor mindkét találkozót megnyerte a Csömör annak ellenére, hogy mi irányítottunk idegenben és otthon is. Meglepetésre most azonban a Rubeoláé volt a mezőnyfölény a találkozó elején, és az ötödik percben gólra is váltotta első helyzetét, korábbi játékosunk, Tősér Gábor átlövésgólja kötött ki a kapunkban (1–0).

Ahogy a múltkori Csömör–Fradin, most is lőttünk kapufákat, valamint kimaradt még egy nagy helyzet, ám egy hibát követően (Szabó Zsolt lépett ki rosszul) a másik korábbi FTC-játékos, Érsek Róbert is betalált (2–0). Erre viszont jött a válasz, a legutóbbi meccs hőse, Keresztury Márton szépített egy megpattanó lövéssel (2–1).

A félidőig azonban két újabb gólt kaptunk. Előbb Nehéz Krisztián talált be (3–1), majd egy szabálytalanságot követően a játékvezető nem fújta be a hatodik faultot, Jenei Ottó átlövése pedig a kapunkban kötött ki (4–1).

A második játékrészt már sokkal jobban kezdtük. Öt perc elteltével Safar Tony szépített (5–3), majd Horváth Benedek egy szép csel után keresztbe lőtt, Birinyi Balázs pedig nem hibázott közelről (4–3). Megtette ezt azonban egy későbbi ziccerben, így nem tudtunk egyenlíteni, a másik oldalon pedig Érsek passzából Nehéz megszerezte saját maga második, csapata ötödik gólját (5–3).

A második félidőben tehát javítottunk, egy kicsit jobb a helyzetünk, de így is nagyon nehéz lesz kiharcolnunk a bennmaradást a második mérkőzésen.

Folytatás pénteken, 19 órától az Elek Gyula Arénában.

A TELJES TALÁLKOZÓ


Share:

Vélemény, hozzászólás?