Vereség az utolsó pillanatban

  • 2017-10-28
  • Kántor Barnabás
  • Top hírek
  • 0
  • 1590 Views

Csapatunk elvesztette második hazai találkozóját is, a DEAC az utolsó pillanatban szerzett góllal hozta el a három pontot az Elek Gyula Arénából.

FÉRFI FUTSAL NB I, 3. FORDULÓ
FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA–DEBRECENI EGYETEMI AC 0–1 (0–0)
Elek Gyula Aréna
, 150 néző. V: Baghy, Hartung, Szabó P.
FTC: Vámosi – Komáromi, Jándék, Andorka, Horváth B. – Sikur (k), Safar, Birinyi, Dénes, Keresztury, Lak, Vattamány. Játékos-edző: Safar Tony
DEAC: Dobi – Kasuba, Varga D., Buka, Esztergomi – Faragó (k), Elek (k), Bun, Sándor, Kántor T., Tóth A., Szentes, Szabó P., Győrfi
G: Kántor T. (38.)

Az újonccsapattal idén már összecsaptunk egyszer, akkor 4–4-es döntetlent játszottunk a debreceniekkel. Igaz, azon a meccsen sok hiányzónk volt, ezúttal csak Juhász Tamás és Karacs Dániel nem léphetett pályára az alapcsapatunkból.

Meglepetésre azonban ellenfelünk kezdte jobban a találkozót, az első félidőben inkább a vendégek játszottak jobban, több helyzetet dolgoztak ki. A DEAC ugyanakkor hamar összeszedte az ötödik faultját, és ezúttal a játékvezetők be is fújták a hatodik szabálytalanságot. A megítélt kisbüntetőt azonban Keresztury Márton nem tudta gólra váltani.

A szünet – ahogy eddig szinte minden mérkőzésünkön – ismét jót tett a mieinknek, a második játékrészben már sokkal jobb futsallal tudtunk előrukkolni. Több helyzetet is kialakítottunk, a kihasználásukkal azonban megint hadilábon álltunk, egy alkalommal még az üresen álló kapuba sem tudtunk betalálni.

A sok hiba pedig megbosszulta magát… A DEAC a 38. percben egy kontrából megtette azt, amit mi nem, kihasználta legnagyobb helyzetét, a létszámfölényes helyzetből Kántor Tamás volt eredményes (0–1). A kapott gól után azonnal átálltunk az öt a négyes játékra, de már csak kevés idő volt hátra, így nem sikerült az egyenlítés.

A kesergésre nincs sok idő, a javításra azonban annál hamarabb van lehetőség. Hétfőn már a Haladást fogadjuk ismét hazai pályán, majd jövő pénteken újra az Elek Gyula Arénában lépünk pályára a Nyírgyulajjal szemben.

Share:

Vélemény, hozzászólás?