Vége a várakozásnak – kezdődik a szezon!

  • 2017-10-01
  • Kántor Barnabás
  • Top hírek
  • 0
  • 456 Views

Ma 18. 30 órától megkezdődik számunkra a futsal NB I 2017–2018-as szezonja, amikor a Bőny vendégei leszünk Győrben, a Magvassy Sportcsarnokban.

A két csapat sok csatát megvívott egymással az előző idényben, összesen hatszor csaptunk össze mostani ellenfelünkkel, kétszer az alapszakaszban, négyszer a rájátszásban. Két győzelem mellett háromszor döntetlent játszottunk, egyszer pedig vereséget szenvedtünk a Bőnytől.

Mindkét keret átalakult az előző szezonhoz képest. a mieinkhez érkezőkről már beszámoltunk, a hazaiaknál egy jelentős erősítés lesz, hogy Lódi Tamás már nemcsak a pályán kívülről, hanem belülről is irányíthatja társait, mivel játékosként is szerepel ettől az idénytől, ugyanakkor többen is távoztak a keretből.

A mieink számára nem lehet más a cél, mint hogy győzelemmel kezdjék a bajnokságot. Új igazolásaink (Keresztury Márton, Juhász Tamás, Vattamány Dávid, Vámosi Marcell, Patik Márton és Dénes Márk) mind ott vannak a mai keretben, közülük Vattamány játéka volt kérdéses, de felépült, így Birinyi Balázson kívül mindenkire (így magára is) számíthat Safar Tony játékos-edző.

A találkozót a bőnyiek élőben közvetítik, a stream linkjét a mérkőzés előtt megosztjuk Facebook-oldalunkon!

Share:

Vélemény, hozzászólás?