Váratlanul sima, hétgólos győzelem a rangadón!

  • 2018-11-06
  • Kántor Barnabás
  • Top hírek
  • 0
  • 546 Views

Második csapatunk meglepően simán, 8–1-re legyőzte a Hidegkúti SC-t a rangadón az NB III Budapesti 1. csoportjában, így átvette a vezetést a tabellán!

Ellenfelünk eddig százszázalékos volt, ami annak fényében volt különösen szép eredmény, hogy rajtunk kívül már az összes riválissal játszott az élmezőnyből. Nehéz találkozóra számítottunk, és bár igyekeztünk az elejétől koncentráltan, szervezetten futsalozni, arra nem, ami ezután történt.

Merthogy álomszerű első félidőt játszottunk, ami úgy kezdődött, hogy a Könczey testvérek, Zsolt és Balázs szokásukhoz híven nem húzták sokáig, és három perc alatt egy-egy gólt szereztek (2–0). A tizedik percig aztán két újabb gólt lőttünk, az ihletett formában játszó Kaczor Patrik és Labundy Máté is gyönyörű egyéni megmozdulások után talált be (4–0).

A 14. percben a sérülése után visszatérő Németh Gábor is betalált (5–0), majd Tóth Norbert percei következtek, aki előbb egy szép támadás végén óriási passzt adott Kántor Barnabásnak, aki nem hibázott és betalált; majd két parádés cselt követően meglőtte a találkozó legszebb gólját (7–0)! Mivel Kovács Áron hibátlanul védett, nemcsak hátul, elöl is extra teljesítményt nyújtottunk.

Sokkal simább lett tehát a rangadó, mint számítottuk, és le a kalappal a csapat előtt az első félidei játéka miatt. A második játékrészben már belefért, hogy kiengedjünk, és bár nagyon igyekeztünk kapott gól nélkül lehozni a mérkőzést, Kovács Bencének sikerült a szépítés (7–1). Könczey Zsolt azonban még egyszer betalált, így keretbe zárta a mérkőzést, és kialakította a 8–1-es végeredményt.

Kiváló mérkőzésen szép győzelmet arattunk a Hidegkút felett, amelynek játékosai egy-két durvább belépőtől eltekintve korrektek voltak, és rendkívül sportszerűen gratuláltak a végén. Játékos-edzőnk, a pályára lépést sérülten is vállaló Soóky Norbert így értékelt az értékes győzelmet követően:

„Nehéz mérkőzésnek néztünk elébe, hiszen a Hidegkútat fogadtuk, amely veretlen volt eddig a bajnokságban. A srácokat kértem, hogy szervezetten, határozottan védekezzünk és ez sikerült is az első félidőben. A helyzetkihasználásunk szuper volt, végre visszaláttam a pályán több futsalos játékelemet is. A második félidőben kicsit leült a csapat, így az a játékrész nem sikeredett túl jól, de elégedettek lehetünk a játék képével, az eredménnyel pedig főleg. Büszke vagyok a játékosaimra, de nem lazíthatunk, hiszen jövőheten ismét rangadót játszunk a Városgazda ellen.”

Ezzel a győzelemmel mind a három csapatunk, a két férfi- és a női együttesünk is vezeti a saját bajnokságát!

FÉRFI FUTSAL NB III, BUDAPESTI 1. CSOPORT, 8. FORDULÓ
FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA II–HIDEGKÚTI SC 8–1 (7–0)
FTC Faház V: Rábel, Szingajevszkij, Ilyés
FTC: Kovács Á. – Soóky, Könczey B., Labundy, Könczey Zs. – Németh M., Kántor, Kaczor, Tóth N., Németh G. Játékos-edző: Soóky Norbert
HIDEGKÚT: Fehér Gy. – Kövesi, Kovács G., Hegedűs, Csóka – Bohner (k), Zsoldos, Kovács B., Katona, Braun
G: Könczey Zs. (2., 38.), Konczey B. (3.), Kaczor (9.), Labundy (10.), Németh G. (14.), Kántor (20.), Tóth N. (20.), ill. Kovács B. (36.)

Share: