Váratlan eredmény – nagyon rosszkor

Az NB III-ban szereplő második csapatunk nagyon rosszkor, egy fordulóval a vége előtt szenvedett váratlan vereséget a BME II ellen, így veszélybe került a dobogós helyezésünk.

Hiába volt 12 pont előnyünk a BME II-vel szemben a mérkőzés előtt, lehetett tudni, hogy nehéz összecsapás vár ránk. A második percben pedig egy villanásnak köszönhetően ez be is bizonyosodott, mivel a vendégek rögtön a mérkőzés elején vezetést szereztek (0–1). A helyzetünket nem könnyítette az sem, hogy az NBI-es keretből ezúttal csak Laucsek Csaba állt Nagy Attila Zoltán rendelkezésére.

Nehezen találtuk a ritmust, egészen 13 percet kellett várni az egyenlítő gólig, amikor Rónaszéki Botond talált be (1–1). A fiatal tehetség már tizenhétszer volt eredményes ebben a szezonban, ami a korát is figyelembe véve óriási eredmény.

Ezen kívül azonban a folytatásban nem lelte örömét csapatunk, mivel két perccel később ismét vezetett a BME, így előnnyel mehetett a szünetre (1–2). A második félidő sajnos ott folytatódott, ahol az előző véget ért. A csapatok alig tértek vissza a pályára, ismét gyors gólt szerzett a vendégegyüttes (1–3).

Félő volt, hogy csapatunk innen már nem tud felállni, de a fiatal játékosok megmutatták erejüket és két gyors góllal egalizálták az eredményt (3–3). Egy hirtelen gólváltással még mindig egyenlő volt az állás és joggal gondolhatták szurkolóink, hogy ezen a meccsen még bármi megtörténhet (4–4).

Egy párperces rövidzárlat azonban eldöntötte a mérkőzést, mivel rövid időn belül három gólt is szerzett a BME, így két perccel a vége előtt gyakorlatilag lezárt minden nyitott kérdést (4–7). Bár a szépítés még összejött a végén, kaptunk is sajnos egy gólt, így kialakult az 5–8-as végeredmény.

Fiatal csapatunk ezzel még mindig a második helyen áll, de a többiek még játszanak ebben a fordulóban, így veszélybe került a második hely mellett a dobogós pozíció is. A bajnokságának utolsó fordulójában ráadásul igen nehéz feladat vár ránk, amikor a TF II-vel játszunk.

FÉRFI FUTSAL NB III, 15. FORDULÓ
FTC FUTSAL II.–BME II. 5–8 (1–2)
Kerék utcai Általános Iskola. V: Tiringer, Fóris, Csete
FTC: Laucsek – Csóh, Rónaszéki, Bertalan, Juhász – Hegyi, Fehér D., Nagy, Fehér R., Horváth Vezetőedző: Nagy Attila Zoltán
BME: Fábián – Horváth, Bene, Nádas, Réti – Lőrincz, Szentjóby, Vígh
G: Rónaszéki (13.), Hegyi (27.), Fehér (28.), Csóh (29.), Juhász (38.) ill. Horváth (2.), Lőrincz (15.), Nádas (22., 29.), Bene (32.), Szentjóby (34., 39.), Fábián (38.)

Share:

Vélemény, hozzászólás?