Újabb visszatérővel erősítettünk

  • 2018-02-07
  • Kántor Barnabás
  • Top hírek
  • 0
  • 1733 Views

Szabó Zsolt a nyári átigazolási időszakban távozott csapatunktól, ám csupán fél év után újra a Ferencváros futsalosának vallhatja magát. Az előző szezon házi gólkirálya visszatért a TFSE-től, így Tóth Gyula után újabb korábbi játékossal erősítettünk.

Szabó Zsolt először 2015-ben lett a játékosunk, az NB II-ben 23 meccsen 15 találattal segítette a mieinket, az előző szezonban pedig már az élvonalban szerepelt zöld-fehér mezben. Nem is rosszul, hiszen Lak Imrével együtt házi gólkirály lett, a rájátszásban pedig igen fontos találatokat szerzett, amivel segítette csapatunkat a bennmaradásban. A nyáron azonban úgy döntött, távozik, és a másodosztályú TFSE játékosa lesz, amelynek színeiben az ősszel 11 meccsen öt gólig jutott.

„Nem tagadom, hibáztam a nyáron, amikor itt hagytam a Fradit. Tanultam belőle, ezért már nem szeretnék ezzel foglalkozni, örülök, hogy újra itt vagyok – mondta el Szabó az ftcfutsal.hu-nak. – Az őszi szezon végén éreztem, hogy szeretnék továbblépni, és ha van lehetőségem rá, akkor újra az élvonalban futsalozni. Volt több lehetőségem, de mivel a Fradi is hívott, nem volt kérdés, hogy visszatérek.”

„Szeretném megköszönni a vezetőségnek, hogy ilyen korrekten álltak hozzám, és újabb lehetőséget adtak. Igyekszem a teljesítményemmel meghálálni a bizalmat. Jó érzés volt, hogy a társak is kedvesen fogadtak, látszik, hogy sokat fejlődött a csapat az elmúlt fél évben, ezért igyekszem minél előbb visszailleszkedni, és nagyon várom már, hogy újra pályára léphessek.”

Szükség is lesz régi-új játékosunkra a következő időszakban, hiszen igencsak sűrű időszak vár ránk a következő hetekben. Hétfőn Szombathelyre utazunk, ahol a Haladás vendégei leszünk, amelynél már pályára léphet a Kazahsztánból hazatérő Dróth Zoltán. Szerdán a Csömörhöz látogatunk a kupában, majd egy héttel később hétfőn a Nyírgyulajjal játszunk idegenben, mielőtt négy nap alatt kétszer játszunk hazai pályán: szerdán kupavisszavágót a Csömörrel, pénteken pedig újabb bajnokit a Veszprémmel.

Share:

Vélemény, hozzászólás?