Újabb visszatérő – Temesi Norbert ismét zöld-fehérben!

  • 2018-07-09
  • Kántor Barnabás
  • Top hírek
  • 0
  • 3042 Views

Nem állunk meg az erősítések terén, Bita László után újabb érkezőről számolhatunk be, és hozzá hasonlóan ismét egy visszatérő írt alá hozzánk. Temesi Norbert hét év után újra Fradi-mezben futsalozik az ősztől. Második nyári szerzeményünk is boldogan nyilatkozott a visszatéréséről.

Csakúgy, mint Bita László, Temesi Norbert is Gödöllőn kezdett el futsalozni, és együtt érkeztek 2008-ban hozzánk. Három évet töltött el nálunk, és bronzérmet ünnepelhetett az NB I-ben, mielőtt a Dunakeszi Kinizsihez igazolt, amelynél hét évet húzott le. Most azonban ő is a visszatérés mellett döntött, el is mondta, miért.

„A Fradiban egyszer már sikeresek voltunk, és szeretném, szeretnénk hozzásegiteni a csapatot ahhoz, hogy újra azok lehessünk – mondta Temesi az ftcfutsal.hu-nak. – Motivált vagyok, szeretném a játékommal visszasegíteni a csapatot az élvonalba. Dunakeszin az előző években különböző okok miatt nem volt meg a lehetőségem rá, hogy visszajussak az NB I-be. Úgy érzem, eleget próbálkoztunk, remélem, hogy ami ott nem jött össze, az itt sikerül. Úgy érzem, minden lehetőség adott hozzá.”

Legújabb igazolásunknak volt máshonnan is megkeresése, de mint elmondta, ahogy képbe került a Fradi és sikerült lefolytatni az egyeztetéseket, nem volt kérdés, melyik csapatot választja. Ráadásul nem lesznek ismeretlenek számára a társak, Bita mellett például Tóth Gyula is olyan játékos lesz, akivel a Dunakeszi mellett már az FTC-ben is együtt játszott.

„Nem mondom, hogy nem volt közük ahhoz, hogy a visszaigazolás mellett döntöttem. Mind a kettejükkel együtt játszottam mind a három eddigi csapatomban. Értem már el velük sikereket, remélem, a jövőben is tudok. Lacival nagyon jól megértjük egymást a pályán. Hogy tudok-e nélküle játszani? Volt egy rövidebb időszak, amikor ő visszajött a Fradiba, de azon kívül volt még három év, amikor sérült volt. Szóval, az már kiderült, hogy tudok, csak nem akarok…

Temő volt az első, aki a 88-as mezben játszott nálunk, ezt a mezszámot azóta sokan hordták, de most újra az övé lesz. Mióta az eddigi utolsó szezonjában ebben játszott a Fradiban, „hozzánőtt” ez a szám, és mivel az előző idényben 88-asban futsalozó Vattamány Dávid egyébként is új számot választott magának, így nem is volt kérdés, hogy ebben a mezben készül róla az első fotó a visszatérését követően.

„Nagyon örülök neki, hogy visszatérhetek. Remélem, hogy sikeres szezon elé nézünk, és abban is bízom, hogy vissza tudjuk csalogatni azokat a szurkolókat, akik akkor támogattak minket, amikor még itt játszottam. Ha ez is sikerül, még jobb érzés lesz itt játszani” – zárta gondolatait Temesi Norbert.

Share: