Újabb kiütéses győzelem, kapott gól nélkül!

  • 2019-03-19
  • Kántor Barnabás
  • Top hírek
  • 0
  • 750 Views

Második csapatunk tovább menetel, ezúttal kapott gól nélkül, 9-0-ra nyert!

Erős csapattal vágtunk neki a Kastélydombi SE elleni találkozónak, ami ősszel szoros csatát hozott, hiszen a Soltész ikrek mindkét tagja, István és Dominik is pályára lépett, ráadásul nemcsak ők voltak testvérek a pályán, hanem Könczey Zsolt és Balázs, valamint Soóky Norbert és Dániel is.

A negyedik percben játékos-edzőnk, Soóky Norbert révén kerültünk előnybe (1-0), de a mérkőzés első negyede kifejezetten szoros találkozót hozott. A 12. percben Haála Kada remekül lépett fel a kapujából, így öt a négyben, támadhattunk, Kaczor Patrik pedig gyönyörű támadás végén óriási gólt szerzett (2-0). A szünet előtt Halász Gergő növelte az előnyünket (3-0).

A második félidő már simább játékot hozott, Soltész IstvánKönczey Balázs és Könczey Zsolt révén a 30. percre már 6-0 volt az eredményjelzőn. A hat különböző gólszerző után az utolsó hat percre hárman is duplázásig jutottak, Soóky Norbert, Soltész István és Halász Gergő.

Hozzátartozik még a meccshez, hogy helyenként látványos megoldásokat is bemutattunk, ebben elsősorban a Soltész ikrek jeleskedtek, valamint hogy a játékvezetők nem adták meg a 10. gólunkat, Kántor Barnabás találatát már időntúlinak ítélték.

Győzelmünknek köszönhetően továbbra is veretlenek vagyunk, és négy fordulóval a vége előtt 7 pont az előnyünk!

FÉRFI FUTSAL NB III, BUDAPESTI CSOPORT
FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA II–KASTÉLYDOMBI SE 9–0 (3–0)
FTC Faház V: 
Boros, Kénoszt, Csete
FTC: Haála. – Soóky N., Soóky D., Soltész I., Soltész D. – Kovács Á. (k), Könczey B., Könczey Zs., Kaczor, Halász, Kántor. Játékos-edző: Soóky Norbert
KASTÉLYDOMBI: Nyerges – Lipták, Czinege, Mánya, Bura – Balogh N., Kuti, Szládek, Paulik. Vezetőedző: Gallai Attila
G: Soóky N. (4., 34.), Kaczor (12.), Halász (15., 37.), Soltész I. (24., 36.), Könczey B. (27.), Könczey Zs. (30.),

Share: