Újabb két érkező, az NB I-ből erősítettünk

  • 2018-07-24
  • Kántor Barnabás
  • Top hírek
  • 0
  • 2880 Views

Újabb két rutinos játékossal erősítettük meg keretünket, Cseri Gergő és Roni Ribeiro Da Silva is aláírt csapatunkhoz. Mind a két futsalos az élvonalból, az Aramistól érkezett hozzánk.

Cseri Gergő a futsal mellett nagypályás NB I-es rutinnal is rendelkezik, korábban az Újpestben és a REAC-ban futballozott, több, mint 100 élvonalbeli meccsen lépett pályára. A futsalt a 2016–2017-es szezonban kezdte el az Aramisnál, az előző idényt pedig már végigjátszotta a budaörsieknél.

„Nagy örömmel vettem a Ferencváros hívását, úgy érzem, egy fiatal, ambíciózus csapat alakul itt, amely szeretne feljutni az élvonalba – mondta Cseri az ftcfutsal.hu-nak. – A Vasasban nevelkedtem, sokat játszottam a Fradi ellen, tudom, milyen érzés a játékosának lenni, örülök, hogy most már én is itt lehetek.”

Roninak szintén van nagypályás NB I-es múltja (a Siófok színeiben), ám ő korábban, 2011-ben elkezdte a futsalt, azóta már több mint 150 gólt szerzett az élvonalban. A brazil játékost (akinek magyar útlevele is van) barátja, Felipe Matos hívta klubunkhoz.

„Hét évet töltöttem el az Aramisnál, már korábban is szóba került, hogy ide jöjjek. Nem volt könnyű a váltás, de most jött el az ideje – mondta Roni. – Szeretnék a lehető legtöbbet segíteni a csapatnak a pályán és azon kívül is, hogy elérjük a céljainkat.”

A mieink már a múlt héten elkezdték a felkészülést az augusztus végén kezdődő NB II-es szezonra. Szakmai stábunk több próbázó játékost is megtekintett, köztük ígéretes tehetségekkel. Eközben kialakult az is, hogy kik maradnak és kik távoznak az előző idény keretéből, róluk hamarosan külön cikkben számolunk be.

Share: