Újabb győzelmével a bajnoki cím küszöbén második csapatunk!

FÉRFI FUTSAL NB III, BUDAPESTI CSOPORT
DUNA SK – FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA 4-14 (2-6)
Soroksári Sportcsarnok V: Rábel, Nyekita, Kecskméti

Duna: Koller – Szatmári, Orosz, Bossányi, Szabó
Edző: Völgyi Andrea

FTC: Németh – Soóky N., Kaczor, Labundi, Könczey
Cserék: Soóky D., Machalek, Tarnai, Tóth
Vezetőedző: Soóky Norbert

Gólszerzők: Szabó (2), Szatmári, Bossnyi illetve Soóky D. (3), Labundy (3), Tóth (2), Könczey (2), Soóky N., Machalek, Kaczor

Hajrájához közeledik az NBIII, ahol második csapatunkra újabb bajnoki várt. Ellenfelünk az  alsó régióba tartotó Duna SK volt, akik igen foghíjasan érkeztek a mérkőzésre, így nem tűnt nehéz feladatnak a három pont begyűjtése.

A találkozó ennek megfelelően indult, és már az elején eldöntöttük a három pont sorsát, pár perc elteltével 4-0-ra vezettünk. A folytatásra kissé kihagyott a koncentráció, így a szünetig már csak kétszer találtunk be, ráadásul hátul sem voltunk elég figyelmesek, így két gólt is kaptunk.

A fordulás után feljavultunk a befejezéseknél így szép gólokat szerezve fölényes győzelmet arattunk, és ugyanúgy mint ősszel, 14-4-re nyertünk, amivel továbbra is őrizzünk a veretlenségünket és hét pontos előnyünket.

A hátralévő három fordulóban egy győzelemre van szükség, hogy bajnoki címet ünnepelhessünk. Ez nem ígérkezik olyan könnyűnek, hiszen a három közvetlen üldözővel találkozunk a maradék három játéknapon. Legközelebb hétfőn lépünk pályára, hazai pályán a negyedik Romhányt fogadjuk.

Share: