Szoros vereség, de továbbra is az élen

Szoros mérkőzésen egygólos vereséget szenvedtünk a Kartal elleni rangadón, ám továbbra is tartjuk az első helyünket a tabellán.

FÉRFI FUTSAL NB II, NYUGATI CSOPORT, 10. FORDULÓ
KARTAL SE – FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA 6-5 (4-3)
Kartal, Kovács László Sportcsarnok V: Kiss G., Janitz, Schranz

KARTAL: Tajti – Gregus, Barabás, Barta, Rajz – Somogyi (k), Madarász, Gerebenics, Sós I., Vincze, Nagy T. Vezetőedző: Simon Péter

FTC: Tóth Gy. – Öreglaki, Cseri, Roni, Kecskés – Bajusz (k), Csanády, Bita, Soltész I., Szabó Zs., Apatini, Safar, Temesi, Jenei. Vezetőedző: Felipe Matos

G: Barta (2.), Barabás (3.), Vincze (14., 20.), Kecskés (32., öngól), Madarász (36.), ill. Apatini (5.), Jenei (18.), Öreglaki (18., 29.), Kecskés (23.)

Technikai problémák miatt kis késéssel kezdődött a találkozó, ami meglátszódott a teljesítményünkön, három perc alatt két gólt kaptunk, Barta Barnabás és Barabás Miklós volt eredményes (2-0). Az ötödik percben Apatini Márk szépített, és kezdtük átvenni az irányítást a mérkőzésen (2-1).

Ellenfelünk azonban kíméletlen volt a hibáinkkal, a 14. percben Vince Dezső lőtt gólt egy kontrából (3-1). A Kartal összeszedte a hatodik faultját is, a kisbüntetőhöz Jenei Krisztián állt oda, és kíméletlen volt (3-2). A góllövőlista éllovasa Öreglaki Norbert találata már az egyenlítéshez is elég volt (3-3), de egy buta hibát követően ellenfelünk is tízest lőhetett, Vince pedig újra eredményes tudott lenni (4-3).

A második félidőt már sokkal jobban kezdtük, Kecskés István és Öreglaki találataival fordítottunk (4-5). Kecskés azonban egy peches helyzetet követően a saját kapuját is bevette (5-5, öngól). Nagyon közel voltunk ahhoz, hogy visszaszerezzük a vezetést, de egy hatalmas kihagyott helyzet megbosszulta magát, és a másik oldalon Madarász László eldöntötte a találkozót (6-5).

Hiába próblákoztunk az öt a néggyel, hiába alakítottunk ki számos helyzetet, néhány ziccert is, nem sikerült a pontszerzés, egy kiváló hangulatú mérkőzésen a Kartal otthon tartotta a három pontot. A vereség ellenére maradtunk az élen, és számunkra véget ért az első fele a szezonnak (pénteken szabadnaposak leszünk), amivel összességében elégedettek lehetünk. Folytatás szerdán, a kupában, hazai pályán a Dunaferr ellen.

Share: