Szoros meccsen kaptunk ki a Berettyótól

  • 2018-03-29
  • Kántor Barnabás
  • Top hírek
  • 0
  • 2000 Views

A férdi futsal NB I rájátszásának második fordulójában szoros meccsen szenvedtünk vereséget a Berettyóújfalutól hazai pályán.

FÉRFI FUTSAL NB I, RÁJÁTSZÁS, II. FORDULÓ
FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA–MVFC-BERETTYÓÚJFALU 4–5 (0–3)
Elek Gyula Aréna V: 
Farkas, ifj. Hartung, Cserna
FTC: Vámosi – Komáromi, Szabó Zs., Juhász, Horváth B. – Tóth Gy. (k), Safar, Karacs, Andorka, Jenei, Keresztury, Bencze, Vattamány. Játékos-edző: Safar Tony
MVFC: Mezei – Gál, Amílcar, Trencsényi, Rafael – László, Francisco, Kovács I., Szabó P., Harmati, Takács Z., Loch. Vezetőedző: Mullor, Carbera Sergio
G: Amílcar (1., 9., 40.), Rafael (11., 25.), ill. Jenei (24.), Karacs (27.), Horváth B. (36.), Keresztury (40.)

Jó emlékeink voltak ebből a szezonból a Fradi–Berettyó összecsapásról, hiszen ősszel egy kiváló meccsen szép győzelmet arattunk hazai pályán. Igaz, a legutóbbi mérkőzésen, amikor idegenben játszottunk, a Berettyó nyert. A találkozóra kilátogatott a Ferencváros korábbi labdarúgója, jelenlegi játékos-megfigyelője, Vladan Csukics is.

Szörnyen kezdődött a találkozó a számunkra, már az első percben gólt lőtt éles szögből Amílcar (0–1). Ha ez nem lett volna elég, egy kipattanó labdás szituáció után ismét ő volt eredményes a 9. percben (0–2).

Két perccel később már jelentős hátrányban voltunk, Rafael került ziccerbe és jobbal a bal alsó sarokba tekert (0–3). Váratlan volt ez a rossz első félidő, mivel ezúttal a hosszabb ideje sérült Birinyi Balázson kívül senki sem hiányzott a keretünkből.

A második játékrész már jobban indult, ismét Karacs Dániel volt a húzóemberünk. A 24. percben nagyon okos gólpasszt adott szögletből, az alapvonalon rúgta végig a labdát, ahol Jenei Krisztián érkezett és nem hibázott, megszerezte pályafutása első NB I-es gólját (1–3).

Csukicsnak az első félidő kevésbé, a második már jobban tetszett (Fotók: Micheller Szilvia)

Sajnos nagyon hamar jött a hideg zuhany, egy szép összjáték után ismét Rafael volt eredményes (1–4). Karacs azonban ezúttal sem maradt gól nélkül, a bal oldalon megverte egy az egyben az ellenfelét és ballal a hosszúba lőtt (2–4).

A második félidő közepe sajnos a játékvezetőről szólt, a folyamatos rossz ítéletek és a felesleges sárga lapok mellett Farkas Balázs egy alkalommal még a lelátóra is kiszólt… Nem először vezeti rosszul a mérkőzésünket.

Az utolsó hat percre átálltunk az öt a négyes játékra, és ez hamar meg is hozta az eredményét: Jenei keresztpassza után Horváth Benedek talált be (3–4). Az utolsó pillanatig küzdöttünk az egyenlítésért, de egy kontra után Amílcar ismét betalált (3–5). Csupán fél perc volt hátra, ám egy szépítő találatra még futotta: Komáromi Péter passzából Keresztury Márton lőtt gólt, beállítva ezzel a 4–5-ös végeredményt.

Szörnyű játékvezetés mellett egy gyengébb és egy jobb félidőt produkáltunk, az egy pontra némi szerencsével rászolgálhattunk volna. A második játékrészben nyújtott teljesítményünkre lehet építeni.

Share:

Vélemény, hozzászólás?