Szép idegenbeli győzelem, 9 pontos előnnyel várjuk 2019-et!

  • 2018-12-17
  • Kántor Barnabás
  • Top hírek
  • 0
  • 425 Views

Háromgólos győzelmet szereztünk Tápiószentmártonban, a Kincsem Lovaspark vendégeként 2018 utolsó meccsén, és mivel a Kartal kikapott Kecskeméten, kilencpontos előnnyel várjuk az új évet. 

FÉRFI FUTSAL NB II KELETI CSOPORT, 16. FORDULÓ
KINCSEM LOVASPARK SE–FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA 1–4 (1–3)
KINCSEM: 
Hauer – Főfai, Lovasi, Laczkó, Sárközi – Ványi, Vörös B., Molnár, Hámory. Vezetőedző: Vörös Péter
FTC: Tóth Gy. – Bita, Öreglaki, Roni, Temesi – Bajusz (k), Csanády, Szabó Zs., Cseri, Apatini, Jenei. Vezetőedző: Felipe Matos
G: Szabó  Zs. (16. – öngól), ill. Öreglaki (14.), Cseri (14.), Roni (20.), Jenei (32.)
K: Sárközi (32.)

Ősszel könnyed, 9–4-es győzelmet arattunk mostani ellenfelünkkel szemben, így bízhattunk benne, hogy szépen zárjuk az évet, amellett, hogy a 2018-as elsőségünk már a meccs előtt biztos volt. Ennek ellenére sokáig nem tudtuk megszerezni a vezetést.

A 14. percben aztán Öreglaki Norbert megszerezte szezonbeli 23. találatát, ezzel növelte az előnyét a Gyöngyös szabadnapos játékosa, az ellenfelek hálóját 18-szor megzörgető Csoszánszki Dávid előtt a góllövőlistán (0–1).  Még ugyanebben a percben Cseri Gergő is betalált (0–2).

Két perccel később ismét Fradi-játékos lábáról került a kapuba a labda, ám ezúttal a rossz helyre, Tóth Gyula védését követően Szabó Zsoltról pattant szerencsétlenül a játékszer (1–2). A szünet előtt még tudtuk növelni az előnyünket, egy szép támadás végén Roni Ribeiro volt eredményes, ő is szép évet zár, 14 meccsen 12-szer volt eredményes (1–3).

A második félidő is hosszú gólcsenddel indult, a 32. percben azonban Jenei Krisztián gurította át a kapus lába között a labdát, ezzel zsinórban már ötödik meccsén talált be és bebiztosította a győzelmünket (1–4). A forduló rangadóján a Kecskemét legyőzte a Kartalt, ezzel meg is előzte a riválisát és a második helyre jött fel, kilenc ponttal áll mögöttünk, így megnyugtató előnnyel várhatjuk 2019-et.

Share: