Szép helytállás, de győzött a rutin

A futsal NB III-ban szereplő második csapatunk két győzelem után elszenvedte első vereségét a Városgazda otthonában. Bár fel tudtunk állni háromgólos hátrányból, a végén a rutin győzött.

Rosszul kezdtük a találkozót, előbb egy kapus-, majd egy egyéni hibából nyolc perc alatt két gólt kaptunk, Molnár László Károly duplázott (2–0). A 14. percben már háromgólos volt a hátrányunk, miután Daruka Dominik is betalált (2–1).

Ezt követően kezdtük összekapni magunkat, Fehér Richárd lépett be nagyszerűen a játékba, Kántor Barnabás keresztpassza után Fritz Erik bombázott a léc alá (3–1). A szünet előtt azonban a hazaiak növelték előnyüket, Kozma Zalán remekbeszabott szabadrúgásgóljával (4–1).

A második játékrészt nagyszerűen kezdtük. Egy perc elteltével Kántor lőtt a bal alsó sarokba, majd nem sokkal később ismét ő volt eredményes, miután Jándék Csaba egy gyönyörű cselt követően kihagyhatatlan helyzetbe hozta (4–3). A 31. percben az egyenlítés is meglett, nagyszerű támadás végén Bertalan Márton lőtt éles szögből a kapuba (4–4).

A nagyszerű tíz percet követően a végjátékban azonban ismét hibáztunk, Molnár így ismét eredményes tudott lenni, majd labdát veszítettünk az öt a négyes játékból, amit Tövisháti Tamás használt ki (6–4).

Két győzelem után a harmadik meccsen már rutinosabb ellenfelünkkel szemben nem volt ellenszerünk, így elszenvedtük első vereségünket. A javításra azonban hamar lesz lehetőségünk, hétfőn a Romhány II-vel játszunk.

FÉRFI FUTSAL NB III, BUDAPESTI CSOPORT, 3. FORDULÓ
VÁROSGAZDA–FTC FUTSAL II. 6–4 (4–1)
Pestszentimrei Sportkastély, 50 néző. V: Kiss G., Boros, Schranz
VÁROSGAZDA: Tövisháti – Váradi, Molnár G., Molnár L., Téglás – Kozma, Daruka, Csapó, Kovács A., Szabó L., Urbankovics, Sipos, Ughy
FTC:
 Fehér R. – Jándék, Kántor, Fehér D., Patik – Rónaszéki, Papajcsik, Csóh, Bertalan, Fritz, Hegyi
G: Molnár L. (3., 8., 37.), Daruka (14.), Kozma (20.), Tövisháti (40.), ill. Fritz (15.), Kántor (21., 29.), Bertalan (31.)

Share:

Vélemény, hozzászólás?