Roni és Jenei vezérletével lett meg az újabb győzelem

  • 2018-11-23
  • Kántor Barnabás
  • Top hírek
  • 0
  • 278 Views

A férfi futsal NB II 13. fordulójában 7–3-ra nyertünk hazai pályán a Nyírbátor ellen. Roni Ribeiro és Jenei Krisztián is duplázni tudott, ráadásul a négyből három esetben egymást szolgálta ki a páros.

FÉRFI FUTSAL NB II, KELETI CSOPORT, 13. FORDULÓ
FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA–NYÍRBÁTORI SC 7–3 (3–1)
Elek Gyula Aréna V: Pápai, Urgyán, Janitz
FTC: Bajusz – Bita, Roni, Cseri, Jenei – Csanády, Szabó Zs., Németh G., Dénes
NYÍRBÁTOR: Somogyi – Kovács B., Botos, Scheibli, Nagy T. – Juhász B., Császár, Bagi, Baksa
G: Roni (7., 14.), Dénes (17.), Cseri (22.), Bita (22.), Jenei (31., 33.), ill. Juhász (4.), Császár (26., 32.)

Ismét felforgatott kerettel vágtunk neki a találkozónak, hiszen Soltész István és Kecskés István az U19-es válogatottal volt, a góllövőlista éllovasa, Öreglaki Norbert eltiltás miatt nem léphetett pályára, valamint Temesi Norbert is hiányzott, míg Tóth Gyula betegség miatt nem állt rendelkezésre, Jenei Krisztián ugyanakkor visszatért.

Bajusz Szabolcs így debütálhatott kezdőként csapatunkban, de nem kezdődött jól a számára a találkozó, mert Juhász Bence átlövésgólja a kapunkban kötött ki (0–1). Pont nélkül álló ellenfelünk így előnybe került, de nem maradt ott sokáig, mert Roni előbb szabadrúgásból lőtt nagy gólt (1–1), majd Jenei kiváló passzát értékesítette (2–1).

A szünet előtt kétgólosra növeltük az előnyünket, Csanády Péter gyönyörű keresztpasszát Dénes Márk vágta a léc alá, ez volt játékosunk első gólja Ferencváros-mezben (3–1). A félidőt követően Cseri Gergő bombázott a vendégek kapujába (4–1), majd szinte azonnal jött rá Bita László találata (5–1).

A 26. percben egy szögletet követően Császár Tamás szépített (5–2), nem sokkal később azonban megint betaláltunk, ezúttal fordított volt a szereposztás, mint az első félidőben, Roni remek passzát Jenei értékesítette (6–2), majd egy gyors oldalberúgásból Császár volt ismét eredményes (6–3).

Az utolsó szó azonban a mienk volt, újabb Roni-Jenei összjáték végén ismét utóbbi volt eredményes, beállítva ezzel a 7–3-as végeredményt. A páros tehát a négy meccséből hármat úgy hozott össze, hogy egyikük volt az assziszt, másikuk a gól szerzője. Folytatás december 3-án az MVFC-Berettyóújfalu II otthonában.

Share: