RENGETEG HELYZETÜNK VOLT, MÉGSEM NYERTÜNK NYÍRGYULAJON

Férfi futsalcsapatunk lenyűgözően játszott bajnoki riválisával, de végül 3-2-re kikapott.

Futsalcsapatunk rangadót játszott Nyírgyulajon, hiszen a hazaiak egy ponttal előttünk, a harmadik helyen álltak a fordulót megelőzően. A mieinknél már bevethető volt a REAC elleni győztes kupamérkőzésen Fradi-mezben bemutatkozó és gólt is szerző Hosszú Ádám, így Fehér Krisztiánon kívül már mindenki felépült, és erős kerettel vághattunk neki a találkozónak.

Remekül kezdtük a meccset, az első öt percben több ziccert is kialakítottunk, valamint egy kapufát is lőttünk. A vezetést azonban ellenfelünk szerezte meg, majd meg is tudta duplázni az előnyét. A 12. percben aztán meglett a szépítés, Bognár Bence révén (2-1), a játékunk pedig remek volt, így bizakodva várhattuk a folytatást.

A második félidő is Fradi-helyzetekkel volt teletűzdelve, ebben a húsz percben összesen négyszer (!) találtuk el a kapufát, de sajnos az ellenfél kapusának eszén sokáig nem tudtunk túljárni. Tízmétereshez is jutottunk, emberelőnyös helyzetünk is volt egy hazai kiállítást követően, azonban nem tudtunk élni a lehetőségekkel. A 38. percben a Nyírgyulaj megszerezte a harmadik találatát, amelyre húsz másodperccel a vége előtt érkezett még egy válaszunk, ekkor Büki Baltazár talált be, viszont sajnos nem maradt már időnk az egyenlítő gólra, így 3-2-vel ért véget a mérkőzés. Bátran mondhatjuk, hogy ma az egyik legszebb játékunkat nyújtottuk az egész szezon során, csak a befejezéseinkbe csúszott némi hiba.

A bajnokságban legközelebb egy hét múlva, november 18-án a Rubeola FC Csömörrel játszunk idegenben.

FÉRFI FUTSAL NB I, 9. FORDULÓ
NYÍRGYULAJ KSE–FTC-FISHER KLÍMA 3-2 (2-1)
NYÍRGYULAJ: Pallai – Sánta, Siska, Vlasovych, Lapa – Opre (k), Dobó (k), Vass, Nagy B., Fekete V., Pozonyi, Baitsur, Kondás, Csoma
FTC:
 Tóth Gy. – Öreglaki, Cseri, Bognár B., Büki – Bajusz (k), Gellérfi, Rábold, Fekete, Hosszú, Gergály, Fülöp, Lőrincz, Temesi
Gól: Sánta (2.), Lapa (8.), Vlasovych (38.) ill. Bognár (12.), Büki (40.)

Share: