RENDKÍVÜL FONTOS HÁROM PONTOT SZEREZTÜNK DEBRECENBEN!

Futsalcsapatunk nagyon fontos mérkőzésen nyert 3-1-re a DEAC otthonában, így már a felsőházban van.
Nagyon fontos mérkőzés várt ránk Debrecenben négy fordulóval az alapszakasz vége előtt, hiszen csapatunk a hatodik helyről várta az összecsapást, és az egy ponttal előttünk, már felsőházi rájátszást érő pozícióban lévő DEAC-hoz látogattunk, amely az elmúlt években a mumusunkká vált, de amikor nyertük ellene, az éppen a cívisvárosban volt.

Az első perctől nekirontottunk ellenfelünknek, és jobban is játszottunk, a vezetést mégis a hazaiak szerezték meg a hetedik percben Tóth Attila révén (1-0). Sorra dolgoztuk ki a helyzeteket, az első félidőben összesen öt kapufát lőttünk, a szerencse nem akart mellénk állni, egészen a 11. percig.

Ekkor ugyanis – ahogy az elmúlt fordulókban is folyamatosan – a Bognár Bence, Büki Baltazár páros összehozott egy gólt, utóbbi révén egyenlítettünk (1-1). Két perccel később Hosszú Ádám adott remek labdát Fülöp Viktornak, aki nagyon harcos volt, és remekül játszott át a hosszún érkező Fekete Róbertnek, centerünk lövése pedig a bal alsóba csorgott (1-2).

A második félidőben ott folytattuk, ahol az elsőben abbahagytuk. Irányítottuk a játékot, sorra dolgoztuk ki a helyzeteket, és (elsősorban Rábold Richárd révén) tüzeltünk mindenhonnan. Az első kilenc perc azonban mindez nem hozott újabb gólt.

Aztán a 29.-ben Hosszú szerzett remekül labdát, el is ment vele a bal oldalon, majd az egész meccsen bravúrt bravúrra halmozó Krajcsi Bence fölött parádésan pörgette át a labdát (1-3).

A DEAC átállt az öt a négyre, de ma kifogástalanul védekeztünk, és megtartottuk az előnyünket! Teljesen megérdemelten nyertünk, mert végig irányítottuk a találkozót, csak egy megpattanó lövésből kaptunk gólt, miközben lőttünk hármat, és még hét kapufát is!

Nagyon fontos három pontot szereztünk, mert ezzel megelőztük a DEAC-ot, és már a felsőházban vagyunk!

FÉRFI FUTSAL NB I, 15. FORDULÓ
DEAC – FTC-FISHER KLÍMA 1-3 (1-2)
DEAC: Krajcsi – Szentes Bíró, Tóth A., Kántor, Szabó L. – Dobi (k), Somogyi, Nyeste, Rácz, Haraszti, Varga D., Békési. Vezetőedző: Elek Gergő
FTC: Tóth Gy. – Cseri, Öreglaki, Fekete, Hosszú – Bajusz (k), Rábold, Büki, Dávid, Fülöp, Bognár, Lőrincz, Jenei. Vezetőedző: Madarász János
Gól: Tóth A. (7.), ill. Büki (11.), Fekete (13.), Hosszú (29.)

Share: