Remekeltek fiataljaink a hétvégén!

U17-es csapatunk Vácon lépett pályára a II. osztály közép csoportjában, ahol fontos 3 találkozóra került sor, hiszen együttesünknek jó esélye van csoportelsőként zárni, vagy bebiztosítani a második helyet, ami szintén továbbjutást érhet a középdöntőbe.

Első mérkőzésen a házigazdák ellen egy szorosabb első félidőt követően magabiztos győzelmet arattunk, Cséka és Szegő vezérletével. Utóbbi összesen négyszer volt eredményes. Következett a Piliscsaba elleni mérkőzés, ami könnyűre sikeredett, ahol Cséka egymaga ötször talált be. Zárásként a Kelen elleni csoportrangadó következett, ami nagyban befolyásolhatja a végső sorrendet. Fiaink átérezték a fontosságát az összecsapásnak, és az ismét triplázó Szegő vezérletével már szünetre eldöntöttük a nagyon fontos három pont sorsát. Jelenleg 4 ponttal vezetünk a kelenvölgyiek előtt, igaz ők 3 meccsel kevesebbet játszottak. Ha az utolsó két tornán is hasonlóan remekel korosztályunk, meglesz a hőn áhított továbbjutás a középdöntőbe.

A tabella mellett a góllövőlistán is előkelő helyen állunk. Cséka Krisztofer harmadik, míg a felnőtt csapatunkban is szerepet kapó Szegő Imre toronymagasan vezet, több mint 15 góllal.

3 1

2 4

 

Share: