REMEK MÁSODIK FÉLIDŐ, NAGYON FONTOS GYŐZELEM!

Futsalcsapatunk nagyon fontos siker ért el Dunaújvárosban a felsőházért folytatott harcban!
Nagyon fontos mérkőzés várt futsalcsapatunkra, amely az edzőváltást követően rengeteget javult, és alaposan megszorongatta a listavezető Berettyóújfalut. Tudtuk ugyanis, hogy esetleges győzelem esetén beérjük pontszámban közvetlen riválisunkat, a Dunaferrt, és így nagy lépést tehettünk a felsőházért.

Az első tíz percben azonban inkább a régi arcunkat mutattuk, keveset előhozva abból, amit hétfőn láthattunk a csapattól. Többnyire a hazai csapat veszélyeztetett, ráadásul az 5. percben egy szögletet követően Fridrich Dávid révén meg is szerezte a vezetést (1-0).

Az első félidő második felére kezdtünk felébredni, Büki Baltazárnak volt két helyzete, az utolsó percben pedig Öreglaki Norbert lőtt kapufát. A második játékrészt pedig úgy kezdtük, ahogy az elsőt abbahagytuk, és a lendületnek köszönhetően Bognár Bence góljával egyenlíteni tudtunk (1-1).

Ezt követően a Dunaferr – csakúgy, mint az első félidő egy részében – átállt az öt a négyre, egy labdavesztést követően azonban nem tudta visszacserélni a kapusát, mi pedig ezt kihasználtuk, Jenei Krisztián remek passzát Büki váltotta gólra (1-2). Hátrányba kerülő ellenfelünk kijjebb jött, Tóth Gyula nagy bravúrjaira volt szükség, hogy tartsuk az előnyünket.

A hátralévő idő elképesztő izgalmakat hozott, hihetetlenül kiélezett találkozó volt, de hatalmasat védekeztünk, így megtartottuk előnyünket. Sőt, fél perccel a vége előtt egy labdaszerzést követően Bognár eldöntötte a találkozót (1-3)!

Madarász János együttese a felsőházért folytatott harcban nagyon fontos győzelmet aratott, mivel pontszámban beérte, és meg is előzte a Dunaferrt, így az ötödik helyen áll a pénteki mérkőzések előtt!

FÉRFI FUTSAL NB I, 14. FORDULÓ
DUNAFERR DUE – FTC-FISHER KLÍMA 1-3 (1-0)
DUNAFERR: Rigó – Klacsák, Fridrich, Pál, Sáhó – Cseresnyés, Kolompár, Németh P., Dorogi, Faragó, Schnierer, Csányi, Németh L., Horváth B. Vezetőedző: Fehér Zsolt
FTC: Tóth Gy. – Büki, Öreglaki, Cseri, Bognár – Bajusz (k), Rábold, Fekete, Hosszú, Dávid, Gergály, Lőrincz, Jenei. Vezetőedző: Madarász János
Gól: Fridrich (5.), ill. Bognár (22., 40.), Büki (25.)

Share: