Rég nem látott érdeklődés, óriási tét – nagy meccs jön!

  • 2018-06-15
  • Kántor Barnabás
  • Top hírek
  • 0
  • 1920 Views

Így vagy úgy, de ma este véget ér számunkra a szezon. Az idény utolsó mérkőzésén az évad során negyedszer csapunk össze a Csömörrel, a cél ezúttal az, hogy ledolgozzuk az első mérkőzésen összeszedett kétgólos hátrányunkat, hogy bennmaradjunk az élvonalban. A találkozóra rég nem látott érdeklődés mutatkozik, mindkét csapat különleges buzdításra számíthat a szurkolótáborától.

Tény, ami tény, a Rubeola háromból háromszor legyőzött minket ebben a szezonban. Kétszer a kupában, a legutóbb pedig a párharc hétfői, első mérkőzésén. A mieink igencsak kemény időszakon vannak túl, hiszen két hét alatt ez már az ötödik mérkőzésünk lesz, a fáradtság pedig hétfőn már meglátszódott a srácokon.

Most sem volt sokkal több időnk a pihenésre, mint a legutóbb, de legalább többször mozoghattak együtt a játékosok az előző meccs után. A keretünkben nagy változás nem várható, ellenben ellenfelünknél visszatér Józsa Tamás, aki az előző szezonban még az NB I-es Dunaferr alapembere volt, így jelentős erősítés lesz ellenfelünk számára. Jenei Ottó, a Ruebeola csapatkapitánya ugyanakkor eltiltás miatt nem lesz bevethető.

Jó hír a mieink számára, hogy várhatóan rég nem látott Fradi-szurkolósereg érkezik ki a találkozóra. Fontos információ, hogy emiatt ezúttal minden bizonnyal mind a két oldal meg lesz nyitva a drukkerek számára. Mivel a csömöri ultrák is nagy létszámban érkeznek, kiváló hangulatra lehet számítani az esti találkozón.

A tét óriási, le kell dolgoznunk a kétgólos hátrányunkat, hogy bent maradjunk az élvonalban! 

Mindenkit szeretettel várunk a találkozóra, hiszen olyan élményben lehet része, amilyenben már régen nem volt! Aki esetleg mégsem tud kilátogatni az Elek Gyula Arénába, a Futsal Hungary élő közvetítésében, az alábbi linken követheti figyelemmel a találkozót:

Share:

Vélemény, hozzászólás?