ÖT GÓL ÉS SZÉP GYŐZELEM A TAVALYI BRONZÉRMES ELLEN

A háromhetes bajnoki szünet után 5-1-es győzelemmel tért vissza futsalcsapatunk.
Az előző szezon bajnoki bronzérmese, a Veszprém látogatott otthonunkba, ellenfelünk azonban pocsékul kezdte a szezont, csupán egy győzelme és három pontja van, ám azt épp az előző fordulóban, a Dunaferr ellen szerezte meg. A mieinknél először került be a keretbe a sérüléséből felépülő, korábbi gólkirály Hosszú Ádám, ám végül nem lépett pályára.

Kiválóan kezdtük a meccsek, az ötödik percben házi gólkirályunk, Rábold Richárd éles szögből hatalmas gólt lőtt ballal a jobb felső sarokba, ezzel már a hatodik találatát szerezte a szezonban (1-0).

Újabb öt perccel később Bognár Bence szerzett remekül labdát az ellenfél ötösén belül, majd nagyon higgadtan megtartotta és Büki Baltazárhoz passzolt, aki közelről bevette a veszprémi kaput (2-0). A félidő utolsó percében korábbi játékosunkat, Komáromi Pétert szövegelésért egyből pirossal kiállították.

A második félidőt ezért úgy folytathattuk, ahogy az elsőt abbahagytuk: emberelőnyben. A fórt pedig ki is tudtuk használni, Bognár Bence lőtt a bal alsó sarokba (3-0). A rendezetlen veszprémi védelmet pedig kihasználtuk, és egy perccel később Büki okos visszapasszát Öreglaki Norbert vágta a kapuba, ezzel gyakorlatilag eldöntve a mérkőzést (4-0).

A legszebb jelenet azonban még hátra volt, a 31. percben Büki és Bognár gyönyörű összjátékát követően utóbbi volt eredményes, míg előbbi a gólja mellett már a második gólpasszát jegyezhette (5-0).

Öt perccel a vége előtt még kaptunk egy peches gólt, ellenfelünk legjobbja, Bencsik Roland szögletből, egy megpattanó lövéssel bevette a kapunkat, majd a csereként beálló Bajusz Szabolcs kisbüntetőt védett, így kialakult az 5-1-es végeredmény, amivel megelőztük az ötödik helyen álló Dunaferrt, és pontszámban beértük a negyedik (hétfőn még pályára lépő) DEAC-ot.

FÉRFI FUTSAL NB I, 8. FORDULÓ
FTC-FISHER KLÍMA – FUTSAL VESZPRÉM 5-1 (2-0)
FTC: Tóth Gy. – Öreglaki, Cseri, Bognár B., Büki – Bajusz (k), Gellérfi, Rábold, Fekete, Hosszú, Gergály, Fülöp, Lőrincz, Jenei
VESZPRÉM: Klcsó – Komáromi, Gyurcsányi, Boromisza D., Bencsik R. – Schmidmajer (k), Spandler (k), Miklós, Tar, Tama, Varga Á., Bognár P., Bencsik Á.
Gól: Rábold (5.), Büki (10.), Bognár B. (21., 31.), Öreglaki (22.), ill. Bencsik R. (35.)

Share: