Öreglaki-mesterhetes – kiütöttük a Kazincbarcikát!

  • 2019-01-25
  • Kántor Barnabás
  • Top hírek
  • 0
  • 349 Views

A férfi futsal NB II 19. fordulójában 17–3-ra kiütöttük a Kazincbarcikát!

FÉRFI FUTSAL NB II KELETI CSOPORT, 19. FORDULÓ
FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA–KAZINCBARCIKAI ÖRDÖGÖK SE 17–3 (8–1)
Elek Gyula Aréna V:
Kiss G., Janitz, Tiringer
FTC: Bajusz – Roni, Öreglaki, Cseri, Jenei – Csanády, Bita, Soltész, Szabó Zs., Safar, Temesi
KAZINCBARCIKA: Rézműves – Darók, Ignácz, Kótai, Irhás – Pallós, Balázs, Badalik, Csendi, Kismarton, Orosz
G: Öreglaki (3., 5., 13., 15., 17.), Ignácz (10. – öngól), Roni (13.), Temesi (19.), ill. Irhás (14.), Kismarton (29.), Badalik (30.)

Már biztos alapszakasz-győztesként léptünk pályára a Kazincbarcika ellen hazai pályán, de volt miért visszavágnunk, hiszen az ősszel 3-3-as döntetlent játszottunk mostani ellenfelünkkel. A mieinknél egy hiányzó volt, Tóth Gyulát Bajusz Szabolcs helyettesítette, ellenfelünknél azonban jóval többen nem voltak bevethetőek, így alapvetően sima mérkőzésre számíthattunk.

És meg is kaptuk ezt. Már a harmadik percben megszerezte a vezetést a góllövőlista éllovasa, Öreglaki Norbert, aki a szünetig még négyszer mattolta a Kazincbarcika kapusát, Rézműves Rolandot. Első számú játszótársa Roni Ribeiro volt, aki maga is betalált a 13. percben, Temesi Norbert találata mellett pedig egy öngólt, valamint egy vendégtalálatot (Irhás Ignácztól) is fel kellett jegyeznünk.

A második félidőben újabb mesterhármast jegyző játékosunk lett, Soltész István háromszor is betalált, de ezzel nem érte utol Öreglakit, mert „Golyó” mesterhetesig jutott! Temesi újabb találata mellett Bita László, Safar Tony és az utolsó percben Jenei Krisztián is eredményes tudott lenni.

Visszavágtunk tehát az őszi döntetlen miatt, 17–3-ra kiütöttük a Kazincbarcikát!

Share: