Nem sikerült a továbbjutás a kupában!

NŐI FUTSAL MAGYAR KUPA, NEGYEDDÖNTŐ VISSZAVÁGÓ
FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA – HAJDUBÖSZÖRMÉNYI TE 2-7 (0-3)

Népliget, V: Kovács G., Nyekita B., Tóth B.

FTC: Móczik – Horváth, Haraszti, Kovács, Bernhardt
Cserék: Pavilk, Nyéki, Balázs
Vezetőedző: Soóky Norbert

HTE: Torma – Tell, Bokor, Pádár, Kota
Cserék: Nagy M., Nagy A., Folk, Mogyorósi, Benkő, Madzin, Szilágyi
Vezetőedző: Quirikó Vivien

Gólszerzők: Nyéki (2) illetve Bokor, Tell (2), Pádár, Kota, Folk (2)

Továbbjutó: Hajduböszörményi TE kettős győzelemmel

Vasárnap került sor a női magyar kupa negyeddöntőjének visszavágójára. Annak ellenére, hogy első mérkőzést követően vérmes reményeink nem lehettek, lányaink szerették volna megszorongatni a regnáló magyar bajnokot, a szépszámban kilátogató nézők előtt.

A találkozó hasonlóképpen alakult mint az első felvonás, a Hajduböszörmény irányította a játékot, míg a mieink kontrákra apelláltak. Ahogy az odavágón, most is ellenfelünk szerzett vezetést, és szünetig három gólos előnyre tett szert. Míg Mi csak helyzetekig jutottunk, addig a vendégek kihasználták a hibáinkat.

A térfélcserét követően kiegyenlítettebb lett a játék, de gólt továbbra is csak a HTE szerzett. A hajrában úgy tűnt, hogy ezúttal sem sikerült betalálni, de a legvégén két szép támadásból kétszer is gólt szereztünk. Mind a két esetben Haraszti tálalt remekül a hosszún érkező Nyéki elé. A vége 2-7, így az esélyesebb csapat magabiztosan jutott tovább, kettős győzelemmel a februári négyesdöntőbe. Lányaink remekül küzdöttek, és némi szerencsével szorosabb lehetett volna a végeredmény. Csüggedni nincs idő, hiszen folytatódik a bajnokság, ahol a következő összecsapáson bebiztosíthatjuk az alapszakasz győzelmet a nyugati csoportban.

Share: