Nem a mi napunk volt

  • 2018-01-29
  • Kántor Barnabás
  • Top hírek
  • 0
  • 2141 Views

Csapatunk háromgólos előnyben is volt már Veszprémben, és a legvégéig megvolt az esélyünk rá, hogy elhozzuk a három pontot, ám végül vereséget szenvedtünk.

FÉRFI FUTSAL NB I, 7. FORDULÓ, ELHALASZTOTT MÉRKŐZÉS
FUTSAL CLUB VESZPRÉM–FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA 5–4 (1–3)
Veszprém, 
Március 15. Sportcsarnok. V: Wittner, Vass I., Tamási
VESZPRÉM: Spandler – Gregus, Fehér K., Bencsik, Apatini – Schmidmajer (k), Kellner, Tatai, Tar, Püspök, Boromisza D., Ruzicska, Bognár. Vezetőedző: Madarász János
FTC: Vámosi – Safar, Andorka, Keresztury, Vattamány – Tóth Gy. (k), Karacs, Juhász, Horváth B., Jenei, Dénes. Játékos-edző: Safar Tony
G: Tatai (17., 38., 40.), Püspök (32., 40.), ill. Juhász (7., 7.), Andorka (11.), Karacs (31.)

Mint beszámoltunk róla délután, Komáromi Péter, valamint masszőrünk, Kocsis Attila közúti balesetet szenvedett, mindkettejüket kórházba kellett szállítani, előbbinek a lába, utóbbinak a feje sérült meg. Csapatkapitányunk, valamint a hetek óta sérült Birinyi Balázs mellett Lak Imre sem állt a szakmai stáb rendelkezésére, aki betegség miatt nem tarthatott a mieinkkel. Először volt a keretben ugyanakkor két új igazolásunk, Tóth Gyula és Jenei Krisztián.

A rossz előjelek ellenére jól kezdtük a találkozót, olyannyira, hogy a hetedik percben már kétgólos előnyben voltunk, Juhász Tamás duplázott (0–2), majd nem sokkal később Andorka Kristóf révén már 0–3 állt az eredményjelzőn. A szünet előtt Tatai József szépített (1–3).

A második félidő első tíz perce gól nélkül telt el, majd Karacs Dániel egy remekbeszabott találattal növelte az előnyünket (1–4), ezzel centerünk zsinórban a harmadik meccsén volt eredményes, és úgy tűnt, eldőlt a találkozó.

Püspök Péter azonban hamar szépített (2–4), és a hazaiak átálltak az öt a négyes játékra. Az emberhátrányos helyzetből nekünk lettek helyzeteink, ám nem tudtuk őket gólra váltani. Megtette ezt a Veszprém, a 38. percben ismét Tatai volt eredményes, ezzel egygólosra csökkent az előnyünk (3–4), az utolsó perc pedig sok érdekességet hozott még…

Miután – ahogy a kiemelt képen is látható – Karacsot lekönyökölte ellenfele, a játékvezető (aki hiába állt közel), ellenünk fújt faultot, majd az ellentámadásból Püspök egyenlített (4–4). Így is megvolt az esélyünk a győzelemre, a végén ugyanis Vattamány Dávid betalált, de bírók nem adták meg a gólt, hanem szabálytalanságot ítéltek. Ez volt a hatodik faultunk, Tatai pedig értékesítette a kisbüntetőt, ezzel pedig kialakult az 5–4-es végeredmény.

Nem a mi napunk volt… Miután az eredetileg tervezetthez képest két játékost elvesztettünk, még az előnyünket is elbuktuk, így bár közel volt a bravúr, pont nélkül távoztunk.

Share:

Vélemény, hozzászólás?