NEHEZEN MEGSZERZETT, FONTOS GYŐZELEM

Női futsalcsapatunk a vártnál nehezebben, de nagyon fontos sikert szerzett meg a Szolnok ellen.

A rájátszást győzelemmel kezdték lányaink, magabiztosan győztük le a Nyírség együttesét. Ennek ellenére vezetőedzőnk, Soóky Nobert több helyen változtatott a keretben, visszatért Králik Fanni és Horváth Fruzsina is, illetve ezen a meccsen mutatkozott be együttesünkben csapatkapitányunk, Bernhardt Bernadett ikertestvére, Bernhardt Barbara, aki 16 alkalommal ölthette magára a magyar válogatott mezét.

Rosszul kezdődött számunkra a Szolnok elleni találkozó, már nyolc másodperc alatt hátrányba kerültünk. Ellenfelünk eddig mindkét rájátszásbeli meccsét megnyerte, ezért volt rangadó a találkozó. Egészen a 9. percig hátrányban is voltunk, amikor Balázs Eszter harcolt ki büntetőt, amit Horváth Fruzsinaértékesített.

Hét perccel később Bernhardt Bernadett és Gruber Brigitta kiváló összjátékából utóbbi volt eredményes. A találatunk mellett két kapufát is lőttünk, igaz, a vendégek kontrákból többször is egyenlíthettek volna, de nálunk maradt az előny. Amit a szünet előtt növelni is tudtunk, Bernhardt Barbara passzát Bognár Enikőváltotta gólra (3-1).

A második félidőt is rosszul indítottuk, újabb kapott góllal. Elöl sokat hibáztunk, több ziccert is elrontottunk, amivel lezárhattuk volna a mérkőzést, valamint Móczik Alexandrának is bravúrt bravúrra kellett halmoznia.

Egészen a 39. percig nem esett újabb gól, ekkor Balázs passzából Bognár eldöntötte a találkozót. A végén még szépítettek a vendégek, de az előnyünk megmaradt, így – ha a vártnál nehezebben is, de – 4-3-ra nyertünk a rangadón, ezzel holtversenyben az élen állunk a DEAC-cal az NB II felsőházában.

NŐI FUTSAL NB II FELSŐHÁZI RÁJÁTSZÁS, 3. FORDULÓ
FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA – SZOLNOK FANATIC SE 4-3 (3-1) 
FTC FaházV: Boros, Csete, Szingajevszkij
FTC: Móczik – Bernhardt Ba., Bernhardt Be., Gruber, Bognár – Káli (k), Horváth, Králik, Kovács, Balázs. Vezetőedző: Soóky Norbert
Szolnok: Farkas – Pintér, Nagy Z., Urbán, Nagy D. – Gajzágó, Balogh, Novák. Vezetőedző: Csörghe Tamás
Gól: Horváth F. (4.), Gruber (9.), Bognár (16., 39.), ill. Urbán (1., 21.), Nagy D. (40.)

Share: