Nehezen, de nyertünk Kistarcsán!

FÉRFI FUTSAL NBII KELETI CSOPORT, 20. FORDULÓ
KISTARCSAI VSC – FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA 0-1 (0-0)
Kistarcsa. V: Juhász, Ibriksz, Janitz

Kistarcsa: Arany – Besnyő, Dolhai G., Angyal, Dolhai S.
Cserék: László – Farkas, Bálint
Edző: Mezőfalvi Lóránt

FTC: Bajusz – Jenei, Öreglaki, Roni, Cseri
Cserék: Tóth – Temesi, Szabó
Vezetőedző: Felipa Matos

Sárga lap: Besnyő, Bálint illetve Bajusz

Gólszerző: Temesi

Kissé létszámhiányosan érkeztünk Kistarcsára, hiszen Sáfár, Soóky, Soltész, Csanády sem tudott a csapattal tartani. Számunkra az előző fordulóhoz hasonlóan már tét nélküli volt az összecsapás, mivel már korábban megnyertük az alapszakaszt, de ellenfelünknek még volt esélye a felsőházi rájátszásra, de ehhez mindenképpen győzelemre volt szüksége.

A találkozót az elejétől kezdve mi irányítottuk, és akadtak is helyzeteink, de a hazai kapus remekül védett. A vendéglátók kontrákkal próbálkoztak, ami hordozta magában a veszélyt, de Bajusz Szabolcs magabiztosan védte a kapunkat, így nem született gól az első játékrészben.

A fordulás után sem változott a játék képe, többet birtokoltuk a labdát, de továbbra sem sikerült betalálni, pedig igen közel jártunk hozzá, Roni révén kapufát is lőttünk. A gólcsend a 34. percben tört meg, ekkor Temesi lőtt ballal a jobb alsó sarokba, amivel megszereztük vezetést. A hazaiak rohamoztak az egyenlítésért, de Bajusz többször is bravúrral hárított, így a hátralévő időben már nem született újabb gólt, így egy gólszegény találkozón ismét begyűjtöttük a három pontot, amivel 15 ponttal vezetjük a bajnokságot.

Share: