Nehezebb meccs, de újabb győzelem

  • 2018-09-20
  • Kántor Barnabás
  • Top hírek
  • 0
  • 1319 Views

Második csapatunk a második mérkőzését is sikerrel vette az NB III-ban, a Máltai SE-t győztük le idegenben 5–2-re.

Nagyszerűen kezdtük a találkozót, Könczey Zsolt már az első percben megszerezte a vezetést a mieinknek, amikor távoli kísérlete a léc alatt kötött ki (0–1). Az első csapatból ezúttal Kecskés István játszott vissza, valamint a kapunkat Kovács Áron őrizte, neki ez volt az első mérkőzése a szezonban, ennek ellenére kiemelkedő formában védett.

Visszatérve Kecskésre, fiatal játékosunk a kilencedik percben egy szép csel után megindult, a máltai játékosok nem tudták feltartóztatni, lövése pedig a bal alsó sarokban kötött ki (0–2). A második félidőt úgy kezdtük, ahogy az elsőt: góllal. Egy szögletvariáció után Soóky Norbert vette be a hazaiak kapuját (0–3).

A Málta jóval nagyobb kihívást jelentett számunkra, mint a múlt héten a Siketek SC, és főleg a harmadik gólunkat követő időszakban jól futsalozott, így megérdemelten szépített a 29. percben Lendér Róbert révén (1–3).  Azt azonban nem engedtük meg, hogy közelebb férkőzzön ellenfelünk, Könczey Balázs hamar válaszolt (1–4), így nem forgott veszélyben a győzelmünk.

Annak ellenére sem, hogy a Málta legjobbja, Kolompár Márk egy okos góllal szépített (2–4), mert erre is jött még a válasz, Kecskés szabadrúgásból vette be a hazaiak kapuját, kialakítva ezzel a 2–5-ös végeredményt. Két mérkőzés után így két győzelemmel állunk, és jobb gólkülönbségünknek köszönhetően vezetjük a tabellát.

FÉRFI FUTSAL NB III, BUDAPESTI I. CSOPORT, 2. FORDULÓ
MÁLTAI SE–FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA II 2–5 (0–2)
Soroksári Sportcsarnok V: 
Kénoszt, Schranz, Ilyés
MÁLTA: Nagy D. – Román, Kolompár M., Lendér, Csikós – Szabó J., Kolompár V., Pusoma, Szőnyi, Rafael. Vezetőedző: Tóth Keve
FTC:
 Kovács Á. – Halász, Soóky, Könczey Zs., Könczey B. – Németh M. (k), Gendur, Kántor, Tóth N., Kecskés. Játékos-edző: Soóky Norbert
G: Lendér (29.), Kolompár M. (37.), ill. Könczey Zs. (1.), Kecskés (9., 38.), Soóky (22.), Könczey B. (31.)

Share: