Nehéz kezdés után szép fordítás és győzelem

  • 2019-02-26
  • Kántor Barnabás
  • Top hírek
  • 0
  • 395 Views

Az NB III-ban szereplő második csapatunk rosszul kezdte a találkozót a Máltai SE ellen, de aztán a második félidőben meg tudta fordítani a meccset, nyert és továbbra is vezeti a tabellát!

Az egész szezonban kiválóan védő Kovács Áron sajnos két hibát is elkövetett az első három percben, így hamar kétgólos hátrányba kerültünk a Máltai SE ellen. Ellenfelünk fiatal játékosai nagyszerűen játszottak, különösen az első félidőben kiválóan futsaloztak. Nem hagytuk azonban kiengedni a kezünkből a mérkőzést, és a 16. percben Könczey Zsolt parádés passza után Jánossy Barnabás szépített (1–2).

Utána azonban megint nem a mi perceink következtek, újabb két kapott gól után rohanhattunk az eredmény után. Kaczor Patrik egy szép találattal 2–4-re alakította az állást, de hozzá kell tenni, hogy ellenfelünk előtte egy óriási helyzetet, utána pedig egy üres kapus ziccert nem tudott gólra váltani, mi pedig ezt kihasználtuk, Jánossy egy parádés bombagóllal szépített a szünet előtt (3–4).

A második félidőben pedig szinte azonnal egyenlítettünk is, Jánossy már háromnál járt (4–4), Soóky Norbert pedig óriási gólt lőtt, amivel már vezettünk is (5–4). Innentől kezdve pedig már nem engedtük ki a kezünkből a mérkőzést, Könczey Zsolt is betalált (6–4), Jánossy pedig újabb góllal tette fel a koronát a teljesítményére, mesternégyessel zárt a találkozót (7–4).

A vendégek legrutinosabb játékosa, Schönauer Ádám még szépíteni tudott (7–5), majd átálltak öt a négyre, egy eladott labdát követően azonban Kovács hatalmas, egészpályás gólt lőtt (8–5). A végére sajnos így is maradt izgulnivaló, mert fél perc alatt kaptunk még két gólt, de a három pont, ha nehezen is, a mienk lett, így megerősítettük első helyünket a tabellán!

FÉRFI FUTSAL NB III, BUDAPESTI CSOPORT
FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA II–MÁLTAI SE 8–7 (3–4)
FTC Faház V:
Boros, Kénoszt, Csete
FTC: Kovács Á. – Könczey B., Könczey Zs., Soóky N., Jánossy – Németh M. (k), Labundy, Kaczor, Soóky D., Tarnai
MÁLTA: Csicsó – Kolompár V., Kolompár M., Csikós, Lendér – Farkas, Román, Szőnyi, Rafael, Schönauer
G: Jánossy (16., 20., 22., 37.), Kaczor (18.), Sóoky N. (30.), Könczey Zs. (35.), Kovács Á. (39.), ill. Kolompár M. (1.), Szőnyi (3.), Román (16.), Rafael (17., 40.), Schönauer (37., 40.)

Share: