NÉGYGÓLOS ELŐNY, EGY LÉPÉSRE A FELJUTÁS!

Női futsalcsapatunk 5-1-re nyert a TF elleni osztályozó első mérkőzésén.
Osztályozóra készült női futsalcsapatunk, amely az NB II második helyén végzett. Ellenfelünk az NB I utolsó előtti helyezettje, a TF volt, amely válogatott játékossal, Koch Fruzsinával a soraiban érkezett az Elek Gyula Arénába.

Mi kezdtük jobban a meccset, és a 6. percben meg is szereztük a vezetést, egy szép csel után Králik Fanni bombázott a léc alá (1-0). Az első félidőben többnyire mi irányítottuk a mérkőzést, ziccereket alakítottunk ki, de nem sikerült növelnünk az előnyünket.

A második játékrészben azonban igen, a 25. percben Gruber Brigitta növelte az előnyünket (2-0), majd nem sokkal később Balázs Eszter is betalált, akinek már nagyon érett a gólja (3-0).

A találkozó egyetlen nagy hibáját a 30. percben követtük el, amikor Gruber szabálytalankodott utolsó emberként, így kiállították, amit ki is használt ellenfelünk, Koch révén szépített (3-1).

Egy perc sem telt el, és újra három volt közte, Bognár Enikő parádés gólt lőtt, távolról, jobb külsővel a bal felső sarokba (4-1)! A meccs végén pedig még növelni is tudtuk előnyünket, Balázs volt ismét eredményes, így 5-1-es előnnyel várhatjuk a visszavágót!

NŐI FUTSAL, OSZTÁLYOZÓ AZ NB I-ÉRT
FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA – TFSE 5-1 (1-0)
FTC: Móczik – Bognár En., Haraszti, Balázs, Tagyi – Gruber, Horváth F., Králik, Bernhardt Be. Vezetőedző: Soóky Norbert
TF: Terdik – Bede, Koch, Janicsek, Török – Kardosi, Bobok, Kajdy, Winternitz A., Winternitz K., Molnár-Sáska, Juhász
Gól: Králik (6.), Gruber (25.), Balázs (28., 39.), Bognár En. (31.), ill. Koch (30.)
Kiállítva: Gruber (30.)

Share: