NBIII–as csapatunk elkezdte a felkészülést!

A téli szünetet követően második csapatunk is megkezdte a felkészülést, és két edzőmérkőzést is játszott, a február közepi rajt előtt. A bajnoki folytatásra jónak tűnnek az előjelek, legalábbis a mutatott játék alapján. Előbb a Pest-megyei bajnokságban szereplő Dabas ellen léptek pályára fiaink, majd a másik budapesti csoportban vitézkedő, nagy múltú Cső Montage-zsal csaptunk össze. A két győzelemnél a mutatott teljesítmény fontosabb volt.


FTC Futsal-Fisher Klíma II. – Dabas 8:5
FTC:
Németh M. – Soóky N., Könczey B., Kaczor P., Könczey Zs.,
Gendur G., Machalek A., Kántor B., Soóky D.
Gólok: Soóky N. 2, Gendur G. 2, Kántor B., Könczey Zs., Könczey B., Kaczor P.


FTC Futsal-Fisher Klíma II. – Cső Montage 11:0
FTC:
  Kovács Á. – Röthy M., Soóky N., Könczey B., Könczey Zs.,
Gendur G., Kaczor P., Labundy M., Tarnai G.
Gólok:
Könczey B. 3, Labundy M. 2, Kaczor P. 2, Soóky N., Könczey Zs., Tarnai G., Kovács Á.


Soóky Norbert, játékosedző:
A Dabas elleni mérkőzésünkön sok egyéni hibával játszottunk, de örülök neki, hogy sikerült 8 lőtt gólig eljutnunk, illetve pikantériája volt a mérkőzésnek, hogy voltak régi-új játékosok, akik akár a bajnokságban is szerephez juthatnak.
A Cső Montage elleni mérkőzés nagyszerűre sikeredett, próbáltuk egész mérkőzésen letámadni az ellenfelet, ami jól sikeredett. Azt gondolom, hogy kapott gól nélkül lejátszani egy meccset mindig nagy dolog és ezúton szeretném kiemelni Áront, aki hibátlan teljesítményt nyújtott ezen az estén. Nagyon szép gólokat lőttünk, szervezettek voltunk akkor is , amikor nem volt nálunk a labda, szóval büszke vagyok a srácokra! Röthy Martin most debütált és remekül teljesített! Igyekszünk minél több edzőmérkőzést lejátszani a bajnokság kezdéséig, mert fontos, hogy meccsben legyünk.

Share: