Nagyarányú győzelemmel az élre álltunk!

NŐI NBII RÁJÁTSZÁS, FELSŐHÁZ, 6. FORDULÓ
FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA – RUBEOLA FC CSÖMÖR 11-2 (5-1)
Népliget, V: Nyekita, Schrancz, Ilyés

FTC: Móczik – Kókány, Pavlik, Haraszti, Kovács
Cserék: Balázs, Tagyi, Bernhardt Be., Bernhardt Ba.
Vezetőedző: Soóky Norbert

Rubeola: Király – Szennai, Nagy A., Singer-Kakuk, Koltai, Molnár
Cserék: Botka, Orbán, Popovics, Lengyel, Szűcs, Nagy Sz.
Vezetőedző: Biczi Gábor

Gólszerzők: Kókány (5), Pavlik (2), Bernhardt Be. (3), Haraszti illetve Nagy A., Botka

Lányaink a Csömör ellen folytatták a rájátszást. Az idegenbeli meccsen megszenvedtünk a három pontért, de ezúttal abban bíztunk, hogy könnyebb lesz megszerezni a győzelmet.

Soóky mester tanítványai az első perctől támadólag léptek fel, és hamar eredményre vezetett. Pavlik kezdte meg a gólgyártást már a második percben, majd egy perccel később Kókány duplázta meg az előnyt. Ezután néhány perc gólcsend következett, de a félidő derekára ismét megtaláltuk a góllövő cipőt. Ekkor szűk három perc alatt három gólt szereztünk, amivel el is dőlt a találkozó, hiszen ekkor már 5-0 volt az eredményjelzőn. Ellenfelünk a szünet előtt szépített, így négy gól volt a különbség félidőben.

Csapatunk a fordulás után sem állt le. Bernhardt Berni duplájával és Pavlik góljával tovább növeltük az előnyt, majd egy figyelmetlenséget követően a Ruebola ismét szépített. A bekapott gól nem zavarta meg a játékosainkat, és a hajrában Kókány klasszikus mesterhármassal tette fölényessé győzelmünket.

A három ponton kívül fontos volt, hogy lehetőleg nagyobb arányú győzelmet arassunk, mivel a DEAC ellen jelenleg a gólkülönbség a döntő, így ez lényeges lehet a végén. Viszont jelenleg még csak a Szolnok elleni idegenbeli meccsre kell koncentrálnunk, mert az is igen nehéznek ígérkezik, akik mindössze három ponttal vannak mögöttünk. A mérkőzésre jövő hét szerdán kerül sor Kunhegyesen.

Share: