Megszenvedtünk a győzelemért Pakson!

NŐI NBII NYUGATI CSOPORT, 17. FORDULÓ
ATOMERŐMŰ SE – FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA 2-3 (1-1)
Paks, V: Álló, Schmitzberger, Sörös, Szabó

ASE: Blesz – Debreceni, Fritz, Sajabó, Trapp
Cserék: Marosi, Fejes, Horváth, Kovács
Vezetőedző: Horváth György

FTC: Móczik – Horváth, Gruber, Nyéki, Bernhardt
Cserék: Orosz, Bognár, Patocskai, Kovács
Megbízott edző: Soltész István

Gólszerzők: Sajabó (2), Trapp illetve Bernhardt (4),

A múlt heti vereséget követően lányaink javítani szerettek volna, de tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz annak ellenére, hogy a Paks az utolsó helyen áll. Ellenfelünk szervezetten és fegyelmezetten védekezett, és mellette veszélyes kontrákat vezetett, míg mi elég tompán és pontatlanul játszottunk, így nem volt meglepő, hogy egy gyors hazai gólt követően végig szaladtunk az első félidőben az egyenlítésért, ami  Bernhardt szerencsés találatával összejött a játékrész végén, így döntetlen volt szünetben az eredményjelzőn.

A második félidőt is hasonlóan kezdtük, mint az elsőt, és hamar hátrányba kerültünk ismét, de jött csapatunk gólfelelőse a játékrész derekán és két góljával megfordította az állást. Örömünk nem tartott sokáig, mert ismét egyenlítettek a vendéglátók, így kezdődhetett minden elölről. Ahogy az egész mérkőzésen, a hajrában is több helyzetünk adódott, de ezúttal nem koncentráltunk eléggé a kapu előtt, így magunknak tettük nehézzé a mérkőzést, és egészen az utolsó percig úgy tűnt, hogy ez két pontunkba kerül, de ismét jött rutinos centerünk és az utolsó percben megszerezte a győztes gólt.

Sajnos érződött, hogy nem tudunk kellőképpen felpörögni a számunkra tét nélküli összecsapásra, ami mellé fáradság is párosult, de a lányok így is megérdemlik a dicséretet, hiszen nem adták fel, és megfordították az eredményt. Már csak egy meccs van az alapszakaszból, és kezdődhet az igazi küzdelem a rájátszásban.

Share: