Megint mindenki betalált, 19-et vágtunk!

  • 2018-09-25
  • Kántor Barnabás
  • Top hírek
  • 0
  • 1785 Views

Második csapatunk újabb kiütéses győzelmet aratott az NB III-ban, 19–5-re győzte le a Szent István SE-t.

Igencsak erős kerettel vártuk a találkozót, hiszen amellett, hogy a csapat vezéregyéniségei nem hiányzotak, az első csapatból visszajátszott a múlt héten betegséggel bajlódó Jenei Krisztián, valamint a legutóbb hat gólt szerző Németh Gábor.

A vezető gólt ezúttal is Könczey Zsolt szerezte meg, és még hét perc sem telt el, már mesterhármast jegyzett. Innentől kezdve pedig a legnagyobb helyzetekben is önzetlenül hozta helyzetbe a társait, ennek is köszönhetjük, hogy mindenki be tudott találni!

Háromig jutott Soóky Norbert is, játékos-edzőnk bombagóljai mellett rendkívül okos passzokkal vezette csapatát, több megoldása is élményszámba ment. Nagy gólokat lőtt Labundy Máté, valamint Jánossy Barnabás is, akik szintén triplázni tudtak – ilyen sem fordul elő gyakran, hogy egy csapatból hárman is háromig jutnak…

Duplázóból is volt kettő, az ezúttal a kapitányi karszalagot hordó Könczey Balázs két szép találatot jegyzett, Kántor Barnabás pedig óriási ziccerben rontott előbb, de aztán ő is kétszer volt eredményes, második gólja ráadásul igen szépre sikeredett.

Jenei Krisztián több gólpasszt is kiosztott, de maga is betalált, Németh Gábor ezúttal csak egyig jutott, de ő is jól futsalozott, és harminc másodperccel a vége előtt még Gendur Gábor is betalált, így harmadik meccsünkön már másodszor fordult elő, hogy minden mezőnyjátékosunk eredményes tudott lenni!

Le a kalappal!

Így örültünk a 19. gólnak is – mert ezzel minden mezőnyjátékosunk eredményes tudott lenni (Fotók: Szilágyi Anna)

FÉRFI FUTSAL NB III, BUDAPESTI I. CSOPORT, 3. FORDULÓ
FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA II–SZENT ISTVÁN SE 19–5 (9–1)
Népliget, Faház V: 
Mezei, Fóris, Dobó
FTC:
 Kovács Á. – Jenei, Soóky, Könczey Zs., Könczey B. – Németh M. (k), Gendur, Kántor, Jánossy, Labundy, Németh G. Játékos-edző: Soóky Norbert
SZT. ISTVÁN: Bocs – Sziládi, Imre I., Sárközi, Mikulecz – Héray, Imre R., Szabó K., Deli. Vezetőedző: Garay János
G: Könczey Zs. (2., 3., 7.), Soóky (9., 24., 32.), Könczey B. (9., 33.), Labundy (18., 23., 30.), Jánossy (19., 20., 29.), Jenei (20.), Németh G. (28.), Kántor (28., 33.), Gendur (40.), ill. Mikulecz (15., 22., 27.), Szabó K. (26.), Imre I. (40.)

 

Share: