Meggyőzték Safart – két újabb tehetség folytatja nálunk!

  • 2018-01-23
  • Kántor Barnabás
  • Top hírek
  • 0
  • 6632 Views

Futsalcsapatunk tovább halad a megkezdett úton, és újabb két fiatal, magyar játékossal erősít. A 20 éves Jenei Krisztián és a 19 éves Bajusz Szabolcs is megállapodott vezetőségünkkel, így mindketten a Ferencvárosnál folytatják a pályafutását.

Mindkét játékos az első csapattal készült az elmúlt hetekben, és teljesítményükkel meggyőzték vezetőedzőnket, Safar Tonyt. Jenei Krisztián nagypályás karrierje mellett egy évvel ezelőtt kezdett el futsalozni, az ELTE-BEAC U20-as és egyetemi csapatában lépett pályára. Miután felkeltette szakmai stábunk érdeklődését, sikerült bizonyítania, így mától Fradi-játékosnak vallhatja magát.

„Hatalmas megtiszteltetés a számomra, hogy a Ferencváros mezét magamra ölthetem – mondta boldogan Jenei Krisztián, miután először húzhatta fel a Fradi-dresszt. – Ezzel egy új fejezet veszi kezdetét az életemben, már várom, hogy ezen a szinten is megmérethettessem magam. Örülök, hogy a klub vezetősége bizalmat szavazott nekem, ezért mindent megteszek annak érdekében, hogy meg tudjam hálálni a pályán. Rengeteget kell még tanulnom, hiszen fiatal vagyok, de minden edzésen és meccsen azon leszek, hogy egyre jobb és jobb legyek!”

A 19 éves Bajusz Szabolccsal már korábban megállapodtunk, így a hétvégén az U20-asoknál már pályára léphetett. A fiatal kapusnak is főleg nagypályás múltja van, de az első csapatnál már együtt készülhetett Tóth Gyulával és Vámosi Marcellel.

„Nagyon boldog vagyok, hogy a Ferencváros játékosa lehetek, gyerekkori àlmom vált valóra – árulta el Bajusz Szabolcs. – Nagy megtiszteltetes, hogy olyan emberektől tanulhatok napról napra, mint Tóth Gyula, Safar Tony vagy éppen Komáromi Péter. Minden edzésen igyekszem kihozni magamból a maximumot, és ha megkapom a lehetőséget, igyekszem élni is vele.”

Mivel már mindkét játékos hivatalosan is a Ferencváros futsalosa, a szakmai stáb számíthat rájuk a Veszprém elleni, idegenbeli bajnokin. Szükség is lesz rájuk, mert amellett, hogy a héten négy válogatottunk (Andorka Kristóf, Vattamány Dávid, valamint az U21-esekkel készülő Horváth Benedek és Vámosi Marcell) nem készülhet a csapattal, a sérült Birinyi Balázs sem bevethető.

Share:

Vélemény, hozzászólás?