Még van remény – éljünk vele!

  • 2018-06-06
  • Kántor Barnabás
  • Top hírek
  • 0
  • 2018 Views

Hétfőn csodával határos módon megmenekültünk az egyenes kieséstől az NB I-ből, így még nem ért véget a szezon, és csütörtökön újabb lépést tehetünk a bennmaradás felé. FTC–Bőny – a harmadik felvonás következik!

Mind a két találkozó elképesztően kiélezett volt, az elsőn az utolsó másodpercben, emberelőnyben szerezte meg a győzelmet ellenfelünk míg a másodikon az utolsó hét percben tudtunk kiegyenlíteni kétgólos hátrányból, majd nyertünk a hosszabbításban.

Csütörtökön jön a mindent eldöntő találkozó, amelyik csapat veszít, az az NB I utolsó helyén zár és kiesik, a győztes pedig osztályozót játszhat az NB II második helyezettjével. Hétfőn, a mi találkozónk után eldőlt, az ellenfél a Csömör lesz, amely kiejtett minket a kupából…

De egyelőre ne foglalkozzunk a Rubeolával, csütörtök este jön az újabb párharc, ami ugyanolyan nehéz lesz, mint az előző kettő. Igaz, vannak biztató előjelek, például az, hogy ellenfelünk legjobbja, a hétfőn kétszer is eredményes Harnisch Ákos nem játszhat eltiltás miatt, míg a mieinkhez visszatér Komáromi Péter, valamint a kéztörése után szépen gyógyuló Keresztury Márton is bevethető lesz.

Komáromi mellett Keresztury is játszhat holnap (Fotók: Németh Andrea)

„Sajnos az alapszakasz utolsó fordulójában, a Nyírgyulaj ellen eltört a kezem, így a helyosztókon még nem léphettem pályára, de mindent megtettem azért, hogy mihamarabb visszatérhesek – mondta Keresztury az ftcfutsal.hu-nak. – Örülök annak is, hogy végre mindenki bevethető, ha az egész szezont ilyen kerettel játszottuk volna végig, most nem itt állnánk.”

„Önbizalmat adhat nekünk az előző meccsen aratott győzelem és az, hogy az első találkozón is csak az utolsó pillanatban szenvedtünk vereséget. Szörnyű volt ezeket a mérkőzéseket kívülről nézni, örülök, hogy újra a pályán segíthetem a csapatot. Ez az utolsó esélyünk arra, hogy ne vesszen kárba az a munka, amit elvégeztünk a szezon során, mindent megteszünk azért, hogy ősztől is NB I-es legyen a Ferencváros!”

Kezdés 20.30 órától az Elek Gyula Arénában, várunk minden szurkolót, szükségünk van a bíztatásra, harcoljuk ki együtt a bennmaradást!

Share:

Vélemény, hozzászólás?