Két Fradi-játékossal jön a válogatott az Elek Gyula Arénába

  • 2018-04-03
  • Kántor Barnabás
  • Top hírek
  • 0
  • 1526 Views

A héten bemutatkozik a megújult, immár Turzó József vezette magyar futsalválogatott, amelynek két Fradi-játékos, Komáromi Péter és Horváth Benedek is a tagja. 

Az eredeti tervek szerint két mérkőzést játszottunk volna a héten Costa Ricával, de a futsalhungary.hu beszámolója szerint a szerdai, Gyöngyösre tervezett találkozó elmarad, mert az Air France pilótáinak és légiutas-kísérőinek húsvéti sztrájkja miatt Párizsban ragadt ellenfelünk.

Csütörtökön azonban minden bizonnyal megrendezik a találkozót, mégpedig a mi hazai pályánkon, az Elek Gyula Arénában, így hosszú idő után újra Budapesten lép pályára a futsalválogatott. Ez lesz az első mérkőzés, mióta Sito Rivera távozott a nemzeti csapat éléről és a Haladás mestere, Turzó József vette át az irányítást.

„Örülök, hogy újra itt lehetek a csapattal, kiváló a légkör – reagált kérdésünkre Komáromi Péter. – Turzó József nagyszerű edzéseket vezet, rendesen elfáradtunk a napokban. Costa Rica ellen nagyon nehéz feladatunk lesz, de most az a legfontosabb, hogy összeálljon a játékunk, amire építeni tudunk majd a következő időszakban.”

„Megtisztelő, hogy itt lehetek ilyen fiatalon, még akkor is, ha tudom, nekem elsősorban ez egy tanuló időszak – mondta 19 éves játékosunk, Horváth Benedek. – Sokat fejlődhetek az összetartások során, ha a kapitány pedig még bizalmat is szavaz nekem éles helyzetben, az csak hab lesz a tortán. Örülök, hogy itt lehetek.

Mint említettük, Costa Rica ellen már megújult válogatott készül, ennek része az is, hogy Dróth Zoltán visszatért a nemzeti csapat kötelékébe. Két behívott játékosunk mellett Turzó József beszélt az elmúlt időszakban sérüléssel bajlódó, nemrég visszatérő Vámosi Marcellel is, akit biztosított arról, hogy folyamatosan figyelemmel követi majd a teljesítményét.

FRISSÍTÉS!

„Az elmaradt mérkőzés április 6-án, pénteken 14:00 órától a Gabányi László Sportcsarnokban lesz megtartva. Az összecsapásra a belépés ingyenes lesz, érkezési sorrendben engedik be a rendezők a nőzőket, így a korlátozott nézőszám miatt célszerű időben érkezni az eseményre.”

A COSTA RICA ELLENI KERET

Kapusok:

Alasztics Marcell (Rába ETO)
Mezei Dávid (Berettyóújfalu)
Sásdi Bálint (Haladás)

Mezőnyjátékosok:

Bencsik Roland (Haladás)
Boromisza Dániel (Veszprém)
Dávid Richárd (Rába ETO)
Dróth Zoltán (Haladás)
Fridrich Dávid (Dunaújváros)
Hajmási Milán (Haladás)
Harnisch Ákos (Bőny)
HORVÁTH BENEDEK (FERENCVÁROS)
KOMÁROMI PÉTER (FERENCVÁROS)
Nagy Imre (Nyírgyulaj)
Pál Patrik (Dunaújváros)
Sáhó Kristóf (Rába ETO)
Sánta Attila (Nyírgyulaj)
Tatai József (Veszprém)

Share:

Vélemény, hozzászólás?