Izgalmas hajrá, de ott vagyunk a nyolc között!

  • 2017-12-20
  • Kántor Barnabás
  • Top hírek
  • 0
  • 2249 Views

Bejutottunk a legjobb nyolc közé a futsal Magyar Kupában, miután Budaörsön 4–3-ra legyőztük az Aramist!

 

Fontos találkozó várt ránk az év utolsó tétmérkőzésén. Amikor legutóbb Budaörsön jártunk, hiába játszottunk jól, vereséget szenvedtünk a bajnokságban, de a játékunk már rendben volt, csak a helyzetkihasználásunk nem. Azóta sokat fejlődtünk, el is értünk néhány bravúros eredményt, így bízhattunk benne, hogy sikerrel vesszük a kupatalálkozót.

Ellenfelünknek volt több hiányzója, míg mi most teljes kerettel tudtunk jönni, és egészen más is volt a meccs képe, mint az ősszel. Mi irányítottuk a találkozót, több helyzetet is ki tudtunk alakítani, a 15. percben pedig Juhász Tamás visszapasszolt labdáját Komáromi Péter tekerte a bal felső sarokba (0–1), csapatkapitányunk így most is eredményes tudott lenni.

A szünetig még két lehetőségünk volt növelni előnyünket, előbb Karacs Dániel lekészített labdáját Birinyi Balázs lőtte mellé, majd Horváth Benedek vezette egy az egyben a kapusra a labdát, a nehezén már túl volt, de nem tudott a kapuba lőni.

A második félidőben azonban igen. Miután Hegedűs Ferenc kiütötte a labdát, Komáromi megpróbálta átemelni, a lécről még kijött a labda, a visszapattanót azonban Horváth a kapuba lőtte (0–2).

Két perccel később pedig ismét Horváth villant, tehetséges játékosunk kiváló centermunkát bemutatva lefordult védőjéről, majd a gyengébbik lábával, jobbal lőtt laposan a jobb alsó sarokba (0–3).

Nem sokkal később eldönthettük volna a találkozót, egy gyönyörű támadás végén csak a befejezést rontottuk el. Ez pedig megbosszult magát, ellenfelünk játékos-edzője, Frank Tamás labdát szerzett, majd egy kényszerítőt követően szépített (1–3).

Öt perccel a vége előtt meglett az Aramis hatodik faultja, a kisbüntetőt Juhász értékesítette (1–4), de még ebben a percben szépített öt a négyből ellenfelünk Bognár Bence révén (2–4).

Két perccel később újra Bognár volt eredményes (3–4), így nagyon izgalmas volt a vége, Karacs kétszer is a gólvonalról tisztázott, de sikerült megtartanunk az előnyünket.

Csapatunk így bejutott a legjobb nyolc közé a Magyar Kupában, szépen zártuk a 2017-es esztendőt.

FÉRFI FUTSAL MAGYAR KUPA, NYOLCADDÖNTŐ
ARAMIS SE–FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA 1–3 (0–1)
Budaörs
, Városi Sportcsarnok, 250 néző V: Szilágyi N., Deme, Takács Á.
ARAMIS: Hegedűs F. – Kulcsár G., Roni, Cseri, Bognár B. – Soós A. (k), Szabó Á., Fekete O., Szeghy, Fekete M., Frankovszky, Frank T., Póta, Sivák. Játékos-edző: Frank Tamás
FTC: Vámosi – Komáromi, Birinyi, Andorka, Horváth B. – Sikur (k), Safar, Karacs, Juhász T., Jándék, Dénes, Keresztury, Lak, Vattamány. Játékos-edző: Safar Tony
G: Frank T. (30.), Bognár B. (35., 37.), ill. Komáromi (15.), Horváth B. (22., 24.), Juhász T. (35.)

Share:

Vélemény, hozzászólás?